Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Roronoa Zoro

Aizen-samaaa diyesim geldi. Reis tekrar geliyor. Kurdu hapse kapatınca çakallar meydanı boş buldu, kral aramıza tekrar dönüyor.

Türkçesine baktıktan sonra bölümün önemini daha iyi anladım.

Hm,dünya ve ss yıkıma uğramaya başlıyor.Hollowlar bile hareketlenirken gösterilmiş.
Quincylerde majestelerinin gerçek amacını öğrendiler.Bazz - B gibi üst kesim zaten kullanıldıklarını anlamıştı.

Anladığım kadarıyla Ukitake henüz ölmedi kuyruklu gibi taşıyıcı olacak ama yakında ölme ihtimali var.Organlarını kaybettiği için taşıyıcılık ortadan kalkınca muhtemelen ölecektir birisi el atıp kurtaracak birşey yapmazsa.Ya kralın yerine geçecek yada kendisinden ayırıp kolu kralın yerine geçirecek sanki.Ondan önce de dövüşür büyük olasılıkla.Bankaisini görmemiz lazım ukte kalır valla.

Sağ kol olduğu açıklandığı sayfada kolun fiziksel bir formu var gibi.Ancak Ukitake ayin yapıp ona verilen güçten çıkartıp çağırınca gölgemsi biçimde.Anladığım kadarıyla organlarını ona sunarak tekrar fiziksel bir form kazanmasını sağlayacak.O fiziksel formda kendi bedeni oluyor.Yani Ukitake'in tüm bedeni kralın bir koluna bedel şu anda.Kol ile hogyokunun aynı şekilde bir taşıyıcısı olması gerçekten ilginç.Yorishiro kami ruhlarını çekip ev sahipliği yapmaya yarayan bir nesne denmiş Ukitake de onun yerine geçiyor.Bu aynı hogyokuyu hatırlattı bana.Hogyoku oluşturulurken de içerisine bu şekilde bir tanrı ruhu çağırılmış olabilir.Kurban verilerek oluşturuldu zaten.Veya şu anda hogyoku mimihagiye ev sahipliği yapabilir.Kendisi direk nesne çünkü.Bunu planlıyor olabilir Ukitake - Kyoraku ikilisi.Belki de Aizene bu gücü aktarmayı planlıyorlar.Esasında Ukitake'in yaptığı şu an ruhunu şeytana satmaktan farksız.Eskiden adak ile hayatı kurtulmuş yani bir anlaşmayla,şeytanla yapılan bir anlaşma gibi.O sebepten ötürü kral bana hala korkutucu geliyor.İyi ve kötü taraf kim olacak hala muamma.En son çıkan bu varlığın güçlenme ihtimali var.Yhwach var,Aizenin yamuk yapma ihtimali de var. :D

Aslında bu sağ kol ileride bir şekilde ichigonun bedenine aktarılacak gibi hissediyorum.Adam zaten tamamen melez her türlü güce ayak uydurabilecek durumda.Onun dışında Yhwach bağlantısıyla Kral soyundan geliyor.Shinigami ve Quincy iki taraftan da safkan birisi.Birde kralın gücünün bir parçasına kavuşursa yerine geçebilmesi için hiçbir sorun kalmayabilir.Gönüller Aizen reyizden yana ama adamın ana karakter olduğu gibi bir gerçekte var tabii :/

Neeey Aizen mi geliyomuş :cool:
5 potansiyel Kral'ın uzuvlarıyla alakalı kesin artık bence. Ichigo'da yine bir şeyler çıkacak gibi görünüyor :( Ukitake o gözlü şeyi Rukongai'nin yüksek seviyelerinde edinmiş. Kral en kötü seviyeye yani Zaraki'nin çıktığı yerle alakalı da bir şeyler ayarlamış büyük ihtimalle. Zaraki'nin daha veletken o kadar güçlü olmasının sırrı da budur.
5 potansiyelin anlamı buysa diğeri de Ukitake olmuş oldu.
Ichigo Aizen yenildiğinde Aizen'in yalnızlık çektiğini söylemişti sanırım. O sahnede de Aizen'in çocukluğu ya da gençliği görülmüştü. Bir uzvun da onda çıkmasını bekliyorum.

Neeey Aizen mi geliyomuş :cool:
5 potansiyel Kral'ın uzuvlarıyla alakalı kesin artık bence. Ichigo'da yine bir şeyler çıkacak gibi görünüyor :( Ukitake o gözlü şeyi Rukongai'nin yüksek seviyelerinde edinmiş. Kral en kötü seviyeye yani Zaraki'nin çıktığı yerle alakalı da bir şeyler ayarlamış büyük ihtimalle. Zaraki'nin daha veletken o kadar güçlü olmasının sırrı da budur.
5 potansiyelin anlamı buysa diğeri de Ukitake olmuş oldu.
Ichigo Aizen yenildiğinde Aizen'in yalnızlık çektiğini söylemişti sanırım. O sahnede de Aizen'in çocukluğu ya da gençliği görülmüştü. Bir uzvun da onda çıkmasını bekliyorum.
Bu Aizenin ichigoya yatırımını da açıklar. Bu teori sağlam tutar bence. 5. kişide geçmişi gizemli biri olacak öyleyse.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık