Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Buraya ekleme yapmamışım daha sonradan hatayı düzelttim.

Karıncaların gözleri yok demiştim ama birçok odacıktan oluşuyormuş.Görebilenler de varmış ama görüş kabiliyeti oldukça düşük olanlar da varmış.Sanırım Yhwach görme kabiliyetini büyük oranda kaybetti ve tekrar kazandı.

@Çerlo

Karıncadan kasıt görünüş,isim ve güç.Siyah karınca dediği için karardı sanırım.Şekil değiştirmiyor yani fiziksel olarak tamamen ama varlığını değiştiriyor.Önemsiz bir hale sokuyor.İchibei böcek gibi ezdi zaten bir başkası olsa kurtulması mümkün değildi.

Birde çeviri farklılıkları varmış mangastream ile.Mangastream daha farklıymış.O yüzden orada gözlerini geri aldığından mı bahsettiğini yoksa ileriyi öngörebilme kabiliyetini kullanmaya mı başladığını tam olarak anlayamadım bende.Haftaya iyice belli olur.

Bir arkadaş farklı ve güzel bir teoriyle geldi.Bu isim silme olayını keşiş geçmişte zaraki için uygulamış olabilir mi diye.
Çünkü adam kim olduğunu ve geçmişini bilmiyordu kendi kendine isim verdi.Eğer öyle olduysa bizim zarakinin gücü 2 katına bile çıkabilir. Adam harbi potansiyel :D
Zaraki hakkında hep duyduğumuz da sadece "potansiyel" Bi gösteremedi potansiyelini. Çok harcanıyor reyiz, hep lafta bırakıyor Kubo. :/

Zaraki hakkında hep duyduğumuz da sadece "potansiyel" Bi gösteremedi potansiyelini. Çok harcanıyor reyiz, hep lafta bırakıyor Kubo. :/
Gösterdi daha ne yapsın.Gremmy az buz güçlü falan değildi.Büyük ihtimalle önceden elitler içerisindeydi.Adam yeni bir sternritter yaratıyor aklına gelebilecek herşeyi yapıyor.Tam bir canavar ama zarakiye canavar diye bağırıyor.Çünkü allem etti kallem etti adam hala ayakta terminatör gibi dikiliyor. :D Birde bu tarz bir durum çıkarsa ve bankai açarsa sen düşün.Yamamoto adamı az eğitmiş korkmuş geri bırakmış. :D

Daha diğer 2 potansiyel bile açıklanmadı ki.İchigo hiç yok ortalıkta.Zaraki ayağa kalktığında kimle dövüşecek?0.takımın bankaileri falan derken Zaraki ve İchigo'ya zor sıra gelir.
Ben de dediğine katılıyorum.İlk geldiklerinde 3 adamı omuzlayıp gelmişti karşılarına.Bu sefer tek kişiden sonra yerde.Umarım tek kişiyle yetinmez.

Daha diğer 2 potansiyel bile açıklanmadı ki.İchigo hiç yok ortalıkta.Zaraki ayağa kalktığında kimle dövüşecek?0.takımın bankaileri falan derken Zaraki ve İchigo'ya zor sıra gelir.
Ben de dediğine katılıyorum.İlk geldiklerinde 3 adamı omuzlayıp gelmişti karşılarına.Bu sefer tek kişiden sonra yerde.Umarım tek kişiyle yetinmez.

İşte bu mantık yanlış.Nicelik değil nitelik önemli.3 tane eziği alsa ne almasa ne.Ama onu öldürmesi için özel olarak yollanan adamı hallediyor üzerine 4 kişilik bir takım daha yolluyorlar.Amaç zayıfken harcamak.Sapasağlam olsa o dördünün de gözünün yaşına bakmaz.

Jhwach için bilmediği rakipler önemli olduğu için kalan 2 potansiyelden birisinin kesinlikle Uryuu diğerinin de Orihime olduğunu düşünüyorum.Çünkü Yhwach'ın tanrının alanına müdahale etme gücü var.

Alpamis

İşte bu mantık yanlış.Nicelik değil nitelik önemli.3 tane eziği alsa ne almasa ne.Ama onu öldürmesi için özel olarak yollanan adamı hallediyor üzerine 4 kişilik bir takım daha yolluyorlar.Amaç zayıfken harcamak.Sapasağlam olsa o dördünün de gözünün yaşına bakmaz.

Jhwach için bilmediği rakipler önemli olduğu için kalan 2 potansiyelden birisinin kesinlikle Uryuu diğerinin de Orihime olduğunu düşünüyorum.Çünkü Yhwach'ın tanrının alanına müdahale etme gücü var.
O değilde İchigo nasıl yenecek bu adamı.

İşte bu mantık yanlış.Nicelik değil nitelik önemli.3 tane eziği alsa ne almasa ne.Ama onu öldürmesi için özel olarak yollanan adamı hallediyor üzerine 4 kişilik bir takım daha yolluyorlar.Amaç zayıfken harcamak.Sağlam olsa o dördünün de gözünün yaşına bakmaz.
Sağlam olsa yine o 3'üne yaptığı gibi öldürüp bırakırdı zaten.Ben sadece bundan sonra umarım yine gösterirler demek istedim.Daha Ukitake,Kyoraku,Byakuya,Aizen,diğer 2 potansiyel ve 0.takımın kaptanları ile İchigo'nun son hali hiç gösterilmedi. Bunların üstüne Vizardlar geldi,Kukaku'nun yanına aldığı Fullbring'ler var.Urahara ne ayak,Yoruchi ve kardeşi,HM'den gelen Sado ve İnoue,muhtemelen orada gösterilmeyen Grimijow.Bunlar hep bizim tarafta olanlar.Eğer Zaraki daha gösterilmeyecekse ve bankai açmayacaksa Kubo büyük ayıp eder.

Edit:Bence de Gremmy elitlerden biriydi.Zaten D olan sternitter de sonradan katılmış gibi konuşuyordu. Hatta elitlerin içinde bile başa oynar.Quincylerin içinde belki B olandan güçsüzdür muhtemelen diğerleriyle ya aynı seviyededir ya da güçlüdür.

Umarım bankai açar da görürüz.Artık zamanı yaklaştı.Potansiyel listesine alınıyorsa olaylara etki etmesi çok daha anlamlı olur.En güçlü shinigami ünvanını alır belki Royal Guard olur falan ama tekrar sahneye çıkması lazım.

O değilde İchigo nasıl yenecek bu adamı.
İchigo'dan bahsediyoruz, yener bir şekilde. Hollow olur yener, final ötesi getsuga yapar yener, bütün shinigamilerin gücünü toplar yener, bütün quincylerin gücünü toplar yener, ruh kralının gücünü emer yener, ya aslında şöyle bir gücüm vardı ama saklıyordum der yener. Allem eder, kallem eder, yine de yener İchigo.

Yok abi yok. Zaraki, hakkında söylenenleri bir türlü hayata geçiremiyor. Herif kısılıyor da kısılıyor. Yani ne olurdu dedikleri gibi yaratıklaşsa, Juha Bach'ı motingenin kıyısına çekse. :/

İchigo'dan bahsediyoruz, yener bir şekilde. Hollow olur yener, final ötesi getsuga yapar yener, bütün shinigamilerin gücünü toplar yener, bütün quincylerin gücünü toplar yener, ruh kralının gücünü emer yener, ya aslında şöyle bir gücüm vardı ama saklıyordum der yener. Allem eder, kallem eder, yine de yener İchigo.

Yok abi yok. Zaraki, hakkında söylenenleri bir türlü hayata geçiremiyor. Herif kısılıyor da kısılıyor. Yani ne olurdu dedikleri gibi yaratıklaşsa, Juha Bach'ı motingenin kıyısına çekse. :/
+1 Ben Bleach'ten tek beklentim Zaraki'nin ortalığı yıkıp geçirmesi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık