Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Anlayamadığınız nokta nedir bu sayı biraz açıklama olsa da gücün özü daha tam açıklanmadı.Haftaya daha fazlasını görürüz.Bazı kareler belli olmayabilir ama bu çoğu mangada var zaten.Üzerindeki japonca yazılar sıkıntı olabilir bazen temizlenemiyor herhalde.
Anlatımı bence güzel.Dış ses çok az devreye giriyor ama genelde anlatım önemli olayların açıklanmasında yada son sayfa kısımlarında tavan yapıyor.Mesela son Kenpachi Unohana diye son sayfaya koydu adam ekranda kaldım öyle.Yada auswahlen için feda ediliriz dedi haykırarak sonra da ruhunu korkunc biçimde teslim etti.Bir olaydan bahsederken yada kritik yerlerdeki repliklerde mangaka şiirsel bir anlatım kullanıyor.En basitinden Quincy kralı hikayesinde böyleydi.

DevilHunter

Konusu çok zayıf olay örgüsü vs.
Konusu iyi aslında ama güç dengesinin olmaması olay örgüsünü de bayağı bozuyor. Onun dışında OP kadar geniş bi evreni yok ama karakterleri ve felsefeleri daha başarılı. Bence edebi açıdan Bleach daha iyi. Bir de herkes Bleach'in mangası çok kısa 2 dakikada okunuyor felan diyor da OP de gereksiz yere çok fazla uzatıyor o daha beter.

Daha animesi başlayacak da, onlarca sıkıcı anime bölümünü izleyeceğiz de, sonra buralara geleceğiz filan... Zaman bazı şeyler için epey yavaş ilerliyor :/

İlk sayfada SS içinde iki duman yükseliyor, kaynağı ne olabilir ki? Aktif Quincy de kalmadı hatırladığım kadarıyla.

Konusu iyi aslında ama güç dengesinin olmaması olay örgüsünü de bayağı bozuyor. Onun dışında OP kadar geniş bi evreni yok ama karakterleri ve felsefeleri daha başarılı. Bence ebedi açıdan Bleach daha iyi. Bir de herkes Bleach'in mangası çok kısa 2 dakikada okunuyor felan diyor da OP de gereksiz yere çok fazla uzatıyor o daha beter.
Valla ben Bleach'i 150. bölüme kadar izledim ama geldiğim yere kadar konuşacak olursam arkadaşlarımı koruyacağım klişisesinden başka bir felsefe yok, ama One Piece'de çeşit çeşit,Oda'nın ne kadar bilgili bir insan olduğunu bağırırcasına bir sürü felsefi şey var.

Konusu iyi aslında ama güç dengesinin olmaması olay örgüsünü de bayağı bozuyor. Onun dışında OP kadar geniş bi evreni yok ama karakterleri ve felsefeleri daha başarılı. Bence ebedi açıdan Bleach daha iyi. Bir de herkes Bleach'in mangası çok kısa 2 dakikada okunuyor felan diyor da OP de gereksiz yere çok fazla uzatıyor o daha beter.
Valla ben Bleach'i 150. bölüme kadar izledim ama geldiğim yere kadar konuşacak olursam arkadaşlarımı koruyacağım klişisesinden başka bir felsefe yok, ama One Piece'de çeşit çeşit,Oda'nın ne kadar bilgili bir insan olduğunu bağırırcasına bir sürü felsefi şey var.

Bleach'teki felsefi düşüncelerin onda biri One Piece'de yoktur, çok ciddiyim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık