Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Bleach (Anime)

Animeyi izlerken midesi kalkan bir tek ben miyim? Çizimlerin akışkanlığı, renk paleti tercihleri, hikayenin işlenişi ve kurgusu her şeyi inanılmaz kötü geliyor bana. İkinci sınıf sezon arası dandik animeler gibi olmuş.

En basitinden Yamamoto'nun bankaisinin ihtişamının zerresini gösterememişler. Bankainin ismi bile akılda kalmıyor. Bankaisi'ni mi açtı yoksa random saldırı ismi mi söylüyor belli değil.
 
Kesinlikle kötü bir bölüm değil ama hayal ettiğimden daha kötü olmuş. Biraz aceleye geldiğinden belki, mangadaki o havayı alamadım. Bir de bu halindeyken Unohana'nın sesi daha derin ve şeytani olmalıydı, ama normal haliyle aynı ses olunca biraz eksik hissettiriyor.
 
bana gayet güzel geldi bu bölüm,
unohana'nın kişiliği değiştiğinde, seside değişse daha güzel olabilirdi tabi. henüz dövüş bitmedi, bir sonraki bölümü de bekleyelim.
 
zaten her bölümü güzeldi,boş değildi manganın animede öyle olacak tabii. Sıkıntı animenin hızlandırılıp,sindirilememesi.
 
Kesinlikle hayal kırıklığıydı ya bu sefer. Bir de Unohana'ya üzülmemiz gereken yerde, gidip o şaklabını gösterip olayın tüm dramatikliğini yok etme fikri kimden çıktıysa onu işten atmaları gerekiyor.
 
Dokuzuncu bölüm iyiydi aslında.Muken tamamen boşluktan oluşan bir yer olduğu için sesin yankılanması ve karanlığı bile düşünmüşler.Vurgu ve sahne geçişleri hayal ettiğim gibiydi.Tek sorun çok gerçekçi yapınca hızlı dövüş sahnelerini manganın aksine net görüp anlayamamış olmamız oldu.Aynı GoT finali gibi aslında.Yani Unohana ve Kenpachi seri atraksiyona giriyor karanlıktan neyin ne olduğunu göz tam algılayamıyor.Mangada tabii açık seçik çizdi Kubo.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık