Son 5-6 bölümü izleyebilirsin.Şimdi ben animeyi malum aizen olayından sonra bırakmıştım.
Geride bayağı bir bölüm kalıyor.
Fullbring midir nedir bir arc daha olması lazım galiba animede, izlemeye değer mi?
Son 5-6 bölümü izleyebilirsin.Şimdi ben animeyi malum aizen olayından sonra bırakmıştım.
Fullbring midir nedir bir arc daha olması lazım galiba animede, izlemeye değer mi?
Kesinlikle Bleach'e hiç mi hiç yakışmayan arclardan birisiydi.Şimdi ben animeyi malum aizen olayından sonra bırakmıştım.
Fma nın yeri ayrı ama :/2. kez izlediğin seriyi izliyorsun bence otur izle zamanın vardır senin.
64x20 ben ona bakarım hacı :SFma nın yeri ayrı ama :/
Neyse indirmeye bi bakınayım bari, olmadı bırakırım
Bleach'i bırakan adama yardımcı olmam,merak et dur artık.Bleach'i 120. bölümde bıraktım.Ama heryerde duyuyorum şu fullbring arc olayını.Ne oluyor bu arcta bu kadar kötüleniyor?
Filler gibi bir şey, çok alakasız ve saçma olaylar oluyor..Bleach'i 120. bölümde bıraktım.Ama heryerde duyuyorum şu fullbring arc olayını.Ne oluyor bu arcta bu kadar kötüleniyor?
Bende başlayacaktım Daha da başlamam28. bölümdeyim ve bu kadar sıkıcı ve ergensi senaryosu olan bir anime daha izlemedim. Kılıç tokuşturmaktan başka esprisi yok. Ha kılıç dövüşleri iyi olsa sorun değil ama yok yani bana göre çok abartılmış bu seri.
One Piece,Naruto,HxH gibi serilerin yanında esamesi bile okunmamalı.
Başla başla cidden ilk sıkıcı gelir ama sonradan çok sarar müzikleri falan gaza gelmelik.Bende başlayacaktım Daha da başlamam