Manga da yok evet. O kaptanları kubo çizdi bir kaç gün önce redditte var. Bu bölüme eklemeleri güzel olmuş.bu bölüm neredeyse mükemmel olmuş. bir kaç saçma ışıklı dövüş sahnesini saymazsan, 10/10 diyebilirim.
flashbackte yamamoto bankaisiyle quincylerin yanında ilk gotei 13 takımı üyelerini de mi öldürüyor, ben o kısmın manga da olduğunu hatırlamıyorum
fullbringer'ı unutmuşsun, quincy-shinigami-hollow-fullbringerBen ne izledim böyle. Manga okuyanlar zaten biliyordur da ben animeden izleyici olarak Byakuya sen niye öldün, Yamaji dede gibi sana da çok yazık oldu 1. bölümden beri Quincyler üstün geliyor, kıl/gıcık kapmaya başladım. Ezip geçmek istiyorum bunları İchigo'da ne böyle. Hem shinigami hem hollow hem quincy yok yok maşaallah. :dd.d
Karışık var mı ?Ben ne izledim böyle. Manga okuyanlar zaten biliyordur da ben animeden izleyici olarak Byakuya sen niye öldün, Yamaji dede gibi sana da çok yazık oldu 1. bölümden beri Quincyler üstün geliyor, kıl/gıcık kapmaya başladım. Ezip geçmek istiyorum bunları İchigo'da ne böyle. Hem shinigami hem hollow hem quincy yok yok maşaallah. :dd.d
Ben de merak ediyorum, bilenler danışmaya lütfenTipler tam ana düşman olmak için tasarlanmış:d Ywach'tan daha yaman bir düşman ile karşılaşmamışlardır bin yıldır.. Ne oldu da ortalıktan yok oldular.