İleri ki 2 bölüm fb li geçecektir.İnce bir fb yok muydu bu bankai mevzusunda? Ben savaşları mı karıştırdım
İleri ki 2 bölüm fb li geçecektir.İnce bir fb yok muydu bu bankai mevzusunda? Ben savaşları mı karıştırdım
iyiymiş ama biraz sade, biraz daha böyle yaldızlı kelimelerle uzatsan daha da etkileyici bir anlatım olabilir.Sen onun kim olduğunu sanıyorsun ? Gotei 13 Baş Kaptanı Kyoraku Shunsui
Kendisinin son bölümde söylediği sözü ben ekleme yapmadım ama kesinlikle haklısın. İchigo bir şeyler yapacak diye yan karakterlerin çoğu geçiştirildi seri boyuncaiyiymiş ama biraz sade, biraz daha böyle yaldızlı kelimelerle uzatsan daha da etkileyici bir anlatım olabilir.
Şu karakterin şini ayzene yenilmesi, çok ayıp etmişler. ana karakter kahraman olacak diye diğer karakterleri figüran gibi kullanıp seriye ihanet etmek huyundan vazgeçse şu manga ekipleri ne güzel olurdu.
İlk bölümlerde Zaraki'yi yenmesi bile fasa fiso. Sonradan Zaraki kendisini düşmanlarının seviyesine çekiyor falan filan dendi ama yemezler.Kendisinin son bölümde söylediği sözü ben ekleme yapmadım ama kesinlikle haklısın. İchigo bir şeyler yapacak diye yan karakterlerin çoğu geçiştirildi seri boyunca
Seviyesine çekmiyor olay şöyleydi.Zaraki’nin güç barı 100 diyelim Zaraki kendine kota koymuş 20 gibi takılıyordu.Az zorlayan düşman oldu Nnoitra 22 yaptı 25 yaptı ölümden döndükçe kıra kıra geldi.Unohana bu yüzden çok kez ölümün eşiğine getirip bıraktı.Kubo burada saiyanlardan esinlenmiş ama biraz tersten gitmeyi tercih etmiş.İlk bölümlerde Zaraki'yi yenmesi bile fasa fiso. Sonradan Zaraki kendisini düşmanlarının seviyesine çekiyor falan filan dendi ama yemezler.
Sonradan bir şekilde sıvadı Manga finaline doğru yine çok şeyi sıvadı anime de düzeltiliyor yine bir tık. Yine de hakkını yiyemem TYBW sezonu gördüğüm en iyi anime olabilir çizim kalite bakımından.İlk bölümlerde Zaraki'yi yenmesi bile fasa fiso. Sonradan Zaraki kendisini düşmanlarının seviyesine çekiyor falan filan dendi ama yemezler.
Tüm SS Bankai etkisinin içine gireceği için kullanmazdı muhtemelen. Aizen'de 1v1 kesinlikle Kyoraku ile kapışmazdı. 1v1'de Kyoraku tanrı seviyesinde bozuk bir karakter yoksa kaybetmezKyouraku net bir şekilde şinigami Aizen'den güçlü. Aizen'in bu bankai'den kurtulma imkanı yok. Aizen boşuna plan yapmamış ss'te. Kyouraku var, Ukitake var, Unohana var, Kenpaçi var, var da var.