Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Bleach (Anime)

Son bölüm sezonun en iyi bölümüydü çünkü doluydu. Lille'nin şinigami avı, Mayuri X Kenpaçi, Askin'in kaçışları ve Renji vs Uryuu ile zirvede kapattılar. Güzeldi. Yalnız Uryuu hakikaten çok güçlü oldu, başka bir seviyede.
Mangayı okurken de aynı şeyi hissetmiştim
Animede de aynı şekilde
İnanılmaz bir güç farkı var
Normal gelmiyor bana
Quincyler hiyar doğrar gibi shnigami dogruyor
Bu kadar guc farkı gözümüze sokulduktam sonra shinigamilerin kazanacak olması da tuhaf geliyor

Mangayı okurken de aynı şeyi hissetmiştim
Animede de aynı şekilde
İnanılmaz bir güç farkı var
Normal gelmiyor bana
Quincyler hiyar doğrar gibi shnigami dogruyor
Bu kadar guc farkı gözümüze sokulduktam sonra shinigamilerin kazanacak olması da tuhaf geliyor
Çok doğal aslında. Yhwach'ın seride Quincylere oğlum demesinin tek sebebi ataları olması değil. Yhwach Quincyler için bir tanrı gibi. Güçlerini bu güçlerin seviyelerini ayarlayan ve bahşeden kişi. Auswahlen ile tüm güçleri aslında güçlerinin kaynağı Reishi'yi kendisine toplayabildiği gibi isterse bu gücü tek bir kişiye odaklar isterse binlerce Quincy arasında paylaştırır. En son güçleri kendisine toplayıp İshida dahil olmak üzere 5 kişiye paylaştırmıştı. Kısaca o 5'li şuan Quincy güçlerinin toplamı. Bonus olarak ruh kralının gücünü de ekleyince çok güçlü olmaları anormal değil.

Çok doğal aslında. Yhwach'ın seride Quincylere oğlum demesinin tek sebebi ataları olması değil. Yhwach Quincyler için bir tanrı gibi. Güçlerini bu güçlerin seviyelerini ayarlayan ve bahşeden kişi. Auswahlen ile tüm güçleri aslında güçlerinin kaynağı Reishi'yi kendisine toplayabildiği gibi isterse bu gücü tek bir kişiye odaklar isterse binlerce Quincy arasında paylaştırır. En son güçleri kendisine toplayıp İshida dahil olmak üzere 5 kişiye paylaştırmıştı. Kısaca o 5'li şuan Quincy güçlerinin toplamı. Bonus olarak ruh kralının gücünü de ekleyince çok güçlü olmaları anormal değil.
Benim takıldığım o değil ki
Adamları oyke bir seviyeye çıkarıyor ki dokunulmaz gibiler neredeyse
0. Takimi biçip geçiyorlar
Tegmenlerin cogu tek yiyor
Acayip bir güç farkı oldu
Ailen de acayip güç farkı hissettirmisti ama yenilmez gelmiyordu çok planlı geliyordu
Bu adamlar çok yenilmez hissettiriyor
Bu kadar güç farkını yine ichigonun bur power up i alacak
O tuhaf geliyor

Benim takıldığım o değil ki
Adamları oyke bir seviyeye çıkarıyor ki dokunulmaz gibiler neredeyse
0. Takimi biçip geçiyorlar
Tegmenlerin cogu tek yiyor
Acayip bir güç farkı oldu
Ailen de acayip güç farkı hissettirmisti ama yenilmez gelmiyordu çok planlı geliyordu
Bu adamlar çok yenilmez hissettiriyor
Bu kadar güç farkını yine ichigonun bur power up i alacak
O tuhaf geliyor
Evet ama İchigo'da tek başına Yhwachı bitirebilecek seviyede değil power-up alması birşey değiştirmiyor. Yhwach çok farklı bir sebepten kaybediyordu mangada Anime'de bakacağız. Quincylerin çok güçlü olmasının sebebi Yhwach'ın gücünü sadece 5 Quincy ile paylaşması onlara odaklaması. Günün sonunda kaybetselerde bu 1v1 savaşlar ile olmuyor 1v1'de İchibei'yi İchigo'yu Aizen'i bir kenara bırakırsan geri kalan tüm Shinigamiler 1v1'de güçsüz Quincylere göre.

Evet ama İchigo'da tek başına Yhwachı bitirebilecek seviyede değil power-up alması birşey değiştirmiyor. Yhwach çok farklı bir sebepten kaybediyordu mangada Anime'de bakacağız. Quincylerin çok güçlü olmasının sebebi Yhwach'ın gücünü sadece 5 Quincy ile paylaşması onlara odaklaması. Günün sonunda kaybetselerde bu 1v1 savaşlar ile olmuyor 1v1'de İchibei'yi İchigo'yu Aizen'i bir kenara bırakırsan geri kalan tüm Shinigamiler 1v1'de güçsüz Quincylere göre.

Bu Ishida'yı da adam akıllı bizimkilerin yanında çizseydi daha iyiydi, Ishida'nın olayı neydi mangada onu bile hatırlamıyorum, laf olsun diye çiziyor gibi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık