Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Black Mirror (2011-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 10 100.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
İkiyi yine anlarım, ama o nasıl bir üçüncü bölümdü öyle. Lezbiyen aşk hikayesi yazacağız diye bu kadar zorlama bir hikaye uydurabilirlerdi. Bölümü bitiremedim bile. Orijinalinde İngiliz beyaz bir erkeğin oynadığı rolü siyahi bir kadına verdiklerinde anladım bölümden bir cacık olmayacağını.
Yani kendileriyle dalga geçiyorlar gibi görmeye çalışsam bile olmuyor ki geçmiyorlar da. Bari oyuncu gerçekten iyi olsaydı, o da yok.
Başrol, 1940'larda geçen siyah beyaz aşk filmine yo wassup shit yooo oyunculuğuyla müthiş tat katmış aslına bakarsınız. Beğenmemenize şaşırdım

İlk bölüm enfesti. Black Mirror nedir diye sorana ilk gösterilecek bölümlerden biri olmuş. İkinci bölümdeki teknoloji hasss.. dedirtti. Bokunu çıkarmamak lazım ki insan hikayenin içine girebilsin. Üç harcanmış potansiyel, karikatürden hallice olmuş. Dört iyiydi buna bir devam bölümü gelirse eldeki seçenekler çok ilgi çekici.

Sezon bitti, 4 ve 5 kalmişti. 4 çok guzel basladi son sahneye kadar ama son sahne bana sarmadi daha guzel biterdi. Kimse deginmemis ama 4 uncu bolumdeki beyaz kafali olan Bander snack yapimindada vardi ve ayni yapiyi kullanmişlar ve bu bolumu o film ( aslimda türun ismi aklima gelmedi) gibi yapabilirlerdi. 5 bence cok iyiydi.

Puan dersen;

1-) 8/10
2-) 6/10
3-) 1/10 ( 1 puan hikaye yuzunden)
4-) 8,5/10
5-) 9,5/10
6-) 7,5/10

Izlemeyenlere iyi seyirler bu sezon iyiydi 3 deki garebet harici.

Geçen yıl Jesse Plemons'lu 4.sezonun ilk bölümünün devamını çekeceklerini söylemişlerdi. 7 değil de 8 olur diye bekleniyordu ama final bölümüne yetiştirmişler.

Beyninde tümor çıkan kadının olduğu bölümü izledim finali beni çok derinden etkiledi. Teknolojinin gelişmesini hep heyecanla karşılıyordum fakat yanlış ellerde getireceği yıkımı düşünmek bile istemiyorum.

1 gayet iyiydi.
2 izlediğim en saçma "bilim" bölümüydü.
3 konsept olarak iyiydi ama ana karakteri daha iyi seçmelilerdi bence.
4'teki oyuna bayıldım. Peter Capaldi olduğu için de ayrı bir hoşuma gitti elbette. O olmasa sezondan haberim olmazdı.
5 ehh, yani.

6 çok uzun diye ona zaman kalmadı.
6 da fena değilmiş. Başlarda ne gerek vardı moduyla izliyordum çünkü ilkini unutmuştum bile, sonra sıkmadı. Akla Teselecta (Doctor Who) geldi.

Ben hepsini beğendim ama 3 hatta 3 bölümü normalden daha fazla beğendim yardımcı rol yapay zeka olan ablanın beni baya çekti oynadığı rol normalde böyle lezbiyen hikayeyi atlar geçerdim.Açıkca hikaye fazla iyi değil oradaki ana karakter baya sırıtıyor oyunculuğunu hiç beğenmedim en azından bu bölümde.

1. bölüm saçmaydı.
öyle bir şirketi insan hakları ıvırı zıvırı derken yaşatmazlardı. tonla dava mava yiyip kapanırlardı, o karı koca da mal gibi para kazanma yöntemlerine gireceğine tazminat davasıyla voleyi vururdu

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık