Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Black Mirror (2011-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 10 100.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
@Bavs sen niye alıntilanmiyorsun anlamadim ama seriyi bitirdim puanim 4/10. Bu bile fazlada bir kaç bolum kurtariyor yine. Iyi mazemelerle batirilmiş bir dizi. Yan yapimi olan Bander Snack ı da izledim 3, 4 saatimi aldi bir sona bağlayamadım sonunda netten baktım meğersem tüm sonları görmüşum ama ben hala düzgun bir son beklentisiyle hala zorluyorum :oleyo2:

@Bavs sen niye alıntilanmiyorsun anlamadim ama seriyi bitirdim puanim 4/10. Bu bile fazlada bir kaç bolum kurtariyor yine. Iyi mazemelerle batirilmiş bir dizi. Yan yapimi olan Bander Snack ı da izledim 3, 4 saatimi aldi bir sona bağlayamadım sonunda netten baktım meğersem tüm sonları görmüşum ama ben hala düzgun bir son beklentisiyle hala zorluyorum :oleyo2:
Ne zaman bu yapım netfilize geçti orada bozuldu.

1 gayet iyiydi.
2 izlediğim en saçma "bilim" bölümüydü.
3 konsept olarak iyiydi ama ana karakteri daha iyi seçmelilerdi bence.
4'teki oyuna bayıldım. Peter Capaldi olduğu için de ayrı bir hoşuma gitti elbette. O olmasa sezondan haberim olmazdı.
5 ehh, yani.

6 çok uzun diye ona zaman kalmadı.

1 gayet iyiydi.
2 izlediğim en saçma "bilim" bölümüydü.
3 konsept olarak iyiydi ama ana karakteri daha iyi seçmelilerdi bence.
4'teki oyuna bayıldım. Peter Capaldi olduğu için de ayrı bir hoşuma gitti elbette. O olmasa sezondan haberim olmazdı.
5 ehh, yani.

6 çok uzun diye ona zaman kalmadı.
İkiyi yine anlarım, ama o nasıl bir üçüncü bölümdü öyle. Lezbiyen aşk hikayesi yazacağız diye bu kadar zorlama bir hikaye uydurabilirlerdi. Bölümü bitiremedim bile. Orijinalinde İngiliz beyaz bir erkeğin oynadığı rolü siyahi bir kadına verdiklerinde anladım bölümden bir cacık olmayacağını.

İkiyi yine anlarım, ama o nasıl bir üçüncü bölümdü öyle. Lezbiyen aşk hikayesi yazacağız diye bu kadar zorlama bir hikaye uydurabilirlerdi. Bölümü bitiremedim bile. Orijinalinde İngiliz beyaz bir erkeğin oynadığı rolü siyahi bir kadına verdiklerinde anladım bölümden bir cacık olmayacağını.
Yani kendileriyle dalga geçiyorlar gibi görmeye çalışsam bile olmuyor ki geçmiyorlar da. Bari oyuncu gerçekten iyi olsaydı, o da yok.

İlk bölüm gayet güzeldi, ikinci bölüm güzeldi, üçüncü bölüm çok köyüydü konu olarak iyiydi ama işlenişi berbat, dördüncü bölüm idare ederdi konu iyiydi ama daha iyi işlenebilirdi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık