Çıkmaz zatenBadass demese de zaten ekipte normal denilecek tek bir kişi yok ki illa bir anormalliği olacaktı zaten.
Dediğin gibi olsa da böyle bir senaryo ile karşımıza çıkartacağını da sanmam. Çok saçma olur açıkçası.

Çıkmaz zatenBadass demese de zaten ekipte normal denilecek tek bir kişi yok ki illa bir anormalliği olacaktı zaten.
Dediğin gibi olsa da böyle bir senaryo ile karşımıza çıkartacağını da sanmam. Çok saçma olur açıkçası.
oo 3. müŞimdilik İspanyolca ile idare edin, Türkçe çıkınca atarız yine159:
http://ww1.readblackclover.com/chapter/black-clover-spoilers-raw-chapter-159/
Birkaç kılıç daha çıkarsa şaşırmam. Nasıl ki bir büyü kitabında birden fazla büyü varsa bu kitaptan da fazla kılıç çıkmasını ben yadırgamadım. Zoro gibi santoryu yapıyormuş AsterElfler şeytana dönüyor gibi kontollerini kaybedince.
Şimdi Asta herkesle tek tek ilgilenmek zorunda, kaç elf var kim bilir:/ Kılıç mevzuları da yine karıştı, üç kılıç var hepsi Asta da gibi. Licht'te kılıç yok herhalde şu an.
Sonunda Luck'ın savaşını göreceğiz umarım. Asta'ya gerek kalmadan Magna onu geri getirecektir. Uzaktalar zaten.
Licht'in kılıç büyüsü vardı, kitap bir şekilde Licht'en çıktıktan sonra anti-büyü kitabına dönüşmüş. Kitaba anti büyü eklenmiş gibi duruyor.Birkaç kılıç daha çıkarsa şaşırmam. Nasıl ki bir büyü kitabında birden fazla büyü varsa bu kitaptan da fazla kılıç çıkmasını ben yadırgamadım. Zoro gibi santoryu yapıyormuş AsterGüzel olmaz mı
![]()
Licht bu ikisini hayatta bıraktı, öldürmedi. Kesin bir olay var aralarında.Yuno bir elf ile insan kırması olmalı. Bu durum hem esirgeme yurduna atılmış olmasını hem de şu herkesi etkileyen elf büyüsünden etkilenmemesini açıklar. Statü ve güç olarak Licht'in ailesinin üstünde bile olabilecek bir elf ailesinden geliyor olabilir. Tahminlerim bu yönde. Aile konusu vasat bir konu değil bence, güzel işlerlerse evren güzel genişler. Yorumları haftalık okuyorum ama aklımda kalmıyor. Benzer tahmini yapmış olan varsa kusura bakmasın.