Güzel bölümdü. Ama Asta'ya gelecek power upu hala kestiremiyorum. Yukarıda bir arkadaş bence son sezon dedi ama Asta'ya şeytan power upu gelirse bence sonraki düşmanlar şeytanlar olabilir.
Ben o kadar sevmedim bölümü nedense. Şu Elfler'den bir kurtulalım da şeytanlar sonra gelsin Asıl bu Licht nasıl inecek sorun orda.Güzel bölümdü. Ama Asta'ya gelecek power upu hala kestiremiyorum. Yukarıda bir arkadaş bence son sezon dedi ama Asta'ya şeytan power upu gelirse bence sonraki düşmanlar şeytanlar olabilir.
Yuno'ya power up geldi mesela. Kendi elfliğinden bahsediyorduk üstüne bir de eski bir elfin güçleri geldi. Dönüşenlerin yarısını çevirseler bir tek Licht kalıyor geriye. Onu da Şeytan formundaki Asta indirir bir şekilde.Ben o kadar sevmedim bölümü nedense. Şu Elfler'den bir kurtulalım da şeytanlar sonra gelsin Asıl bu Licht nasıl inecek sorun orda.
Licht yami reisin avı. Onu yami indirirBen o kadar sevmedim bölümü nedense. Şu Elfler'den bir kurtulalım da şeytanlar sonra gelsin Asıl bu Licht nasıl inecek sorun orda.