Merak ettiğim birkaç şey var:
1.) yuno'nun asil olduğunu öğrendik ki soylu olanlar aslında büyü olarak da iyi olanlar. Yani mangaka başta ip ucu vermiş gibi. Ama asta'nın kökenini bilmiyoruz. Acaba soylu çıkar mı köklü bir soydan falan. Kaldı ki şuanda en güçlü kitap asta da yani krallık soyundan gelse ya da krallık adayı falan mümkün gibi gerçi normal halktan biri de olabilir.
2.) asta'nın şeytan ne kadar güçlü acaba? Yuno %55 de pert oldu. Bunlardan bir de 3 tane var. Hikaye sonlaramı geliyor bilmiyorum ama bu şeytan olayından sonra bitiyor gibi. Yuno goku gibi 4-5 forma geçti asta'yı hala ezik gösterme peşinde. Tam forma şunu ne zaman sokacak acaba? Şuanki haliyle sanki%10 gibi duruyor. Tam formunda tüm krallığı alır heralde. Yuno sen kim köpek çekme vakti artık göster şunun gerçek gücünü mangakaaaaaaaa.
Bu arada altın şafağın kaptanı öldü mü?
Ayrıca sanki yami ölecekmiş gibi geliyor.
William ölmedi, büyük olasılık Zenon onu aldı götürdü. Ağaç büyüsünü krallığı için istediğini söylemişti. Bir şekilde büyü ele geçirebiliyorlar gibi görünüyor ya da başka şekilde kullanacaklar William'ı. Ama ölümüne dair bir şey yok.
Yami gelmeden önce Boğalar bir şeyler yapar ama ezilecekler diye düşünüyorum. Sonra Yami ne yapar bilemem ama ölmesi fazla olur sanki. Bir şeye hizmet etmesi gerek bu ölümün. Bakalım ne yapacak Tabata-kun.
Asta'nın soylu çıkması bana kalırsa kesin. Bu manga klişelerden beslenen bir manga ve neredeyse tüm mangalar gibi bunda da ana karakter paşa torunu çıkacak elbette. Asta'nın iblisi ise bence de en güçlü iblis. Tam form falan çıkarsa dağıtır ortalığı. Gücü evrene ters zaten, büyü dünyasında anti büyü gücü. Şimdilik erken ama en son nihai gücüne ulaşır. Hikaye gerçekten sona yaklaştı. Bence önceki ark bitmeliydi ama bir de bu ark çıktı, artık bağlar da bitirir. Finalde Asta ile Yuno birlik olurlar, düşmanı dağıtırlar vs...