aynen tekrar baktım da yüzü farklı, saçları da siyah değil zaten :/Rahibe Riri-çan'ın yerde bulduğu kişi Yuno-kun değil, Yuno-kun'un adını sayıklayan adsız başka bir karakterdi.
aynen tekrar baktım da yüzü farklı, saçları da siyah değil zaten :/Rahibe Riri-çan'ın yerde bulduğu kişi Yuno-kun değil, Yuno-kun'un adını sayıklayan adsız başka bir karakterdi.
Ben de niye farklı bu çocuk diyordum xdRahibe Riri-çan'ın yerde bulduğu kişi Yuno-kun değil, Yuno-kun'un adını sayıklayan adsız başka bir karakterdi.
Aynen bildiğin hentai çizmiş herifBu da iyice fanservise döndü.
Evet pek kullanmazdı ama nedense yapmış. Fairy Tail kafası hep bunlar -_- konu iyi ama içeriği doğru doldurmak laızm tabi.Aynen bildiğin hentai çizmiş herif
Güzel özet geçmişsin Riful-chanAsta güçlenmiş, Loropeçika-çan arkadaş edinmiş, Finral kendini kontrol etmede ilerlemiş, Leo uzamış, Mimosa'nın memeleri büyümüş, Lak yine aynı lak lak ama Yuno Kaptan yardımcılığı konumunu ele geçirmiş. Herkes bir gelişim içinde, gençlik işte ne yaparsın. Manga yine müthiş.
Boşuna okudum bölümleri bunu okusam yeterdi..Asta güçlenmiş, Loropeçika-çan arkadaş edinmiş, Finral kendini kontrol etmede ilerlemiş, Leo uzamış, Mimosa'nın memeleri büyümüş, Lak yine aynı lak lak ama Yuno Kaptan yardımcılığı konumunu ele geçirmiş. Herkes bir gelişim içinde, gençlik işte ne yaparsın. Manga yine müthiş.
Mimosa'yı görmeden olur mu hiçBoşuna okudum bölümleri bunu okusam yeterdi..