TAyfa birlikte çok vakit geçirmedi ki?Şimdi Enel'in bandanasız halini soraydın, kıvırcık ali gibi derdik de, yaşlı adam mı yaşlı yakın mı arada gittim20 küsür puan ancak çıktı
Birde en uzun süre vakit geçirdiği Luffy'nin Zoro değil mi?

TAyfa birlikte çok vakit geçirmedi ki?Şimdi Enel'in bandanasız halini soraydın, kıvırcık ali gibi derdik de, yaşlı adam mı yaşlı yakın mı arada gittim20 küsür puan ancak çıktı
Birde en uzun süre vakit geçirdiği Luffy'nin Zoro değil mi?
27Ben kaç aldığıma bakmadım lan.
2. Yarışma 20 soru üzerinden olacak..Bir de şıklı sorular daha iyi bence.
30 soru üzerinden birkaçsa yine kötü değil beSorulara baktım. Birkaç soru kalıbı facia olmuş. Soruda ne istendiği anlaşılmıyor.
Enel sonuçta erkek diye kadına benzetmeyi yakıştıramadım.O soru fazla anlamsız olmuş. Kıvırcık olmasını çoğu kişi bilir, ama yaşlı bir kadını andırdığını herkes bilmez.
Bende tayfada Franky'i unuttum soyadı sorusunda.Foxy'nin ismini hatırlayamadım.
Vee Spandam. Nasıl unuttum?![]()
Sen kesin tam puan alırsınSpandam
Teach
Sakazuki
olur inşallah az puan alalım![]()
Bana skorumu görüntüleme linki ver.
Aynen ben bandanasız çizimi görmüştüm ama şıklarla bağdaştıramadım oradan gitmiş soru.O soru fazla anlamsız olmuş. Kıvırcık olmasını çoğu kişi bilir, ama yaşlı bir kadını andırdığını herkes bilmez.
Ben Garp'ı ne severim ne sevmem modunBen Garp'ın da söyleneceğini umuyorum. Garp adam mıdır sorularını çok tartıştı bu forum, ben size inanıyorum.![]()
Zoro gördü bence. Robin Ace'i görmedi sanırım. Yalnız Crackerin kendisini zar zor gördük değil çocukluğu artıkCracker dedim ben ne alakaysa.![]()
100/14 aldım nihai kararı bekliyorum. Ayrıca Sabo ve Ace'i gören Robin değil miydi? Puan alamamışım orada? Ayrıca soru kalıbında problem vardı. XD
Evet Zoro gördü, Ben Alabasta öncesi geldi gemiye diye hatırlıyorum şu an. Net değilimZoro gördü bence. Robin Ace'i görmedi sanırım. Yalnız Crackerin kendisini zar zor gördük değil çocukluğu artık![]()