Sanji miyiz biz yoksa BAA'da ki kahin mi daha spesifik sorular olsa daha iyi olur lotoya dönüyor böyleO sorular stratejik karar verilecekti
Sanji miyiz biz yoksa BAA'da ki kahin mi daha spesifik sorular olsa daha iyi olur lotoya dönüyor böyleO sorular stratejik karar verilecekti
Zaten kaçırdım galiba. Çok zordu bazı sorular. Kuro'nun hızını nereden bilelimRakam yazıyor sadece
Tavsiye ver; 2.'ye daha iyisi gelsin.
Eksi puan yok
O sorular stratejik karar verilecekti
Yüzeysel baktım. Daha iyi yapılabilirdi. Bilgi ölçen bir sınav olmamış.@Smoker Cevapları kontrol ettin mi, yanlışlık yoktur heralde?
Aynen ben SBS sorularını full salladım malesef ama eğlenceliydi güzel böyle aktivitelerEvet. Tony Tony Chopper.
Bu arada sınav kolay genel anlamda bana göre. Fakat fazla detay sorulmuş. SBS okumayanların bazı soruları yapma şansı hiç yok.
Teşekkürler. Luffy doğduğunda Garp kaç yaşındaydı biliyor musun?Hajrudin
Milyonlar mıydı neydi onlara saldırmıştı hatta. Arabasta zamanları yani.Evet Zoro gördü, Ben Alabasta öncesi geldi gemiye diye hatırlıyorum şu an. Net değilim
45 diye salladım. Bilmiyorum.Teşekkürler. Luffy doğduğunda Garp kaç yaşındaydı biliyor musun?
Ben elinde kılıç tutan adama Mihawk dedim aklıma bir şey gelmeyince. Oradan eksi puan gelir sanırım.