Vinsmoke İchiji
Zaman atlamasından önceki yaşı 76, 2 yıl aradan sonra ki yaşı ise 78.Doğru bilmişim gibi hissettirdin bana bak yanlışsa yapmayın böyle şeyler umutlarım yıkılınca kötü oluyom
Yani Garp'ın yaşı 78
Zaman atlamasından önceki yaşı 76, 2 yıl aradan sonra ki yaşı ise 78.Doğru bilmişim gibi hissettirdin bana bak yanlışsa yapmayın böyle şeyler umutlarım yıkılınca kötü oluyom
Hadi ya üzüldüm la çok yaklaşmışımZaman atlamasından önceki yaşı 76, 2 yıl aradan sonra ki yaşı ise 78.
Yani Garp'ın yaşı 78
Bende yanlış yaptım.Hadi ya üzüldüm la çok yaklaşmışım
20 puan bile alamamışız. Ama canlandı forum eğlence oldu. Şahsen ben beğendim. Soruların içeriği düzeltilirse devam edilir
Ben ortalamanın 100 üzerinden 40-50 olmasını yeğlerim.Ben sorarsam bu kadar da bilen çıkmaz.
Sorulari gorebildim ama kayit edildi mi acaba... Bir de tayfadan kac kisinin tam adini biliyoruz sorusunda 6 sikki yoktu ama?
Soru stili hakkında değerlenirmen?Katılacağımı işaretlemiştim unutmuşum. Yine de çözdüm. Sorular çok zordu. Kolayları da vardı ama çoğu zordu. Skora bakıldığını bilmiyordum, bakamadım. :/
Beyle iş olmaz ama, emeğimize nolacak ))Abi kız arkadaşımla kavga ettim unuttum burayı ya
Resimli soruları beğendim.Soru içeriğiyle ilgili beğenmediklerini ayrıntılı yazsan, çok sevinirim. Sonuçta 2.'ye daha iyisini yapmaya çalışırız.
Ben ortalamanın 100 üzerinden 40-50 olmasını yeğlerim.
Var
Soru stili hakkında değerlenirmen?
Beyle iş olmaz ama, emeğimize nolacak ))
Ace sayılır mı acaba diye bende bir düşündüm sonra Luffy'den yürüyelim dedim yaşını da hiç bilmiyordum Roger yaşasa 70 küsürlerinde falan olacak diye okumuştum bir yerlerde ona güvenip salladım eğlenceliydi ama zaman sınırı falan olması bir ygs kpss heyecanı vermedi değilBende yanlış yaptım.
İlk önce doğruyu yazacaktım. Sonra Ace geldi aklıma sonra Öz torun Luffy falan diye onu yazayım dedim çok yanlış yazmışım ama