Bir şans verip attığın videoyu seyretmiştim, sonra pişman oldumEvet. Kurapika'yı çok fena dövdüğü için haline üzülüp özür dileyecek.
Övdüğüm serilerin çoğunu izlemiyorsunuz zaten. Güzel veya kötü olduğunu nereden bilip bana zevksiz damgasını vuruyorsunuz anlayamadım hala...
Daha güzelini atardı. Ama banlanmak istemiyor Kenshiro.Bir şans verip attığın videoyu seyretmiştim, sonra pişman oldum
Bir şans daha verip filmi izleyebilirsin.Bir şans verip attığın videoyu seyretmiştim, sonra pişman oldum
Çocuksu shounen ana karakteri ekollerinden ama bir farkı varBir serinin ana karakteri olup da beni kendinden bu kadar nefret ettiren bir karakter yoktur. Bir o sürekli yumruk yiyerek kapıdan geçmesi, dayak yiyerek Hanzo'ya pes ettirmesi, Neferpitou... Leş bir karakter. Serideki diğer tüm karakterleri çok severim, hayaletlerdeki süpürgeli kızı daha çok seviyorum bu G*n'dan.
Kimera arcı...Çocuksu shounen ana karakteri ekollerinden ama bir farkı var
Goku Luffy Naruto falan gibi değil bu çocuk, bildiğin çok tatlı. Alıp sevesin geliyor.
Nina çok kötüydü. Orada bi ülke meselesi var ama o mal mal işler yapıyordu. Sinir bozucuydu izlerken.