Code Geass'teki üç karakterden biri nefret etmelik.Code Geass'ta bu türden karakter enflasyonu vardı, ama artık neden bu kadar nefret ettiğimi bile hatırlamıyorum. Zaman işte.
Code Geass'teki üç karakterden biri nefret etmelik.Code Geass'ta bu türden karakter enflasyonu vardı, ama artık neden bu kadar nefret ettiğimi bile hatırlamıyorum. Zaman işte.
Chrollo ağlayarak özür dileyecek Kurapika'dan.Chrollo adamdır. 2. karşılaşma çok yakında...
Şu güzel hanımlara laf atmana izin veremem. Hemen tiksinç anime karateri ol ve seni bu konuda linçleyim.@Kuroashi no Sanji bu pp ile konuşma sen
Mod olsam senle @Kenshiro yu "zevk sahibi olamamak"tan banlardım.Şu güzel hanımlara laf atmana izin veremem. Hemen tiksinç anime karateri ol ve seni bu konuda linçleyim.
Unutma unutturma.Bunlar babadan oğula nesil heralde bu a...
Evet. Kurapika'yı çok fena dövdüğü için haline üzülüp özür dileyecek.Chrollo ağlayarak özür dileyecek Kurapika'dan.
Övdüğüm serilerin çoğunu izlemiyorsunuz zaten. Güzel veya kötü olduğunu nereden bilip bana zevksiz damgasını vuruyorsunuz anlayamadım hala...Mod olsam senle @Kenshiro yu "zevk sahibi olamamak"tan banlardım.