Bu ruh halin güncelde de devam edecek ama en azından serinin mantığını kavramış olacaksın o zamana.18. Bölüme kadar geldim ama hala neler dönüyor anlamıyorum
Ama okumaya devam edicem, şu yarasanın olayı nedir merak ettim. Gerçi güncelde bile açıklanmamış ms yorumlarına bakılırsa.
Yeni başlayacaklar da ilk 3 bölümü bitirmeden karar vermesin.
Şu serinin en büyük eksiği, teori falan kurulamaması. Hakkında konuşacak bir şey de yok.18. Bölüme kadar geldim ama hala neler dönüyor anlamıyorum
Ama okumaya devam edicem, şu yarasanın olayı nedir merak ettim. Gerçi güncelde bile açıklanmamış ms yorumlarına bakılırsa.
Yeni başlayacaklar da ilk 3 bölümü bitirmeden karar vermesin.
Bir de dizi eksiği var.Şu serinin en büyük eksiği, teori falan kurulamaması. Hakkında konuşacak bir şey de yok.
Dizisi mükemmel ötesi olur.Bir de dizi eksiği var.
Çok sağlam bir dizi çıkar bundan. HBO ya haber vermek lazım.
Hiç bir fikrim yok. 10 bölüm içinde bitebilir, 10 yıl devam da edebilir.@Smoker sence final için kafadan kaç yılı vardır?
Bitince başlamak gibi bir düşüncem var. Devam eden serilerde önceki olayları hatırlamakta sıkıntı çektiğim için vb. fakat uzun süre bitmeyecek gibi duruyor :/Hiç bir fikrim yok. 10 bölüm içinde bitebilir, 10 yıl devam da edebilir.
Dizisi tutar. Çok iyi olur. Yani en az 10 sezonluk bölüm çıkar dizide.Bir de dizi eksiği var.
Çok sağlam bir dizi çıkar bundan. HBO ya haber vermek lazım.