Olabilir. Son yılların en büyük olayı 11 Eylül ama, belki bitirebilir de.Mangaka seriyi nereye kadar devam ettirir acaba? Günümüze kadar gelir mi ki?
Olabilir. Son yılların en büyük olayı 11 Eylül ama, belki bitirebilir de.Mangaka seriyi nereye kadar devam ettirir acaba? Günümüze kadar gelir mi ki?
Bato.to da var.Türkçe çevirisi yok mu? Çok övmüşsünüz merak ettim Türkçesi varsa başlarım.
Belki son zamanlardaki olayları(Arap Baharı) kullanabilir. Tabi nasıl kullanacağı meçhul ama.Olabilir. Son yılların en büyük olayı 11 Eylül ama, belki bitirebilir de.
Hayır. Parşömen çok ayrı bir şey.Düşündüm de Kevin'in yazdığı çizgi roman yeni parşomen olabilir mi? Ya da öyle bir şey söylendi mi? (51deyim daha. )
Bunu da "Amerika aslında Ay'a gitmedi." söylemleri gibi yapabilir belki.Çeviri çok yavaş geliyor ama seri çok iyi yerde. 11 Eylül saldırısı yalan, Timmy yalancı incesi güzel olmuş.
Günümüze çok yaklaştı. Bu yüzden olsa gerek nasıl işleyeceğini daha da merak etmeye başladım.Bunu da "Amerika aslında Ay'a gitmedi." söylemleri gibi yapabilir belki.