lenovo laptop aldım. 1 2 ay oldu sanırım. Oyun oynuyorken bir sıkıntı yok ama bazen internette gezerken fanlar bi çalışıp bi duruyor. 1 saniye çalışıyo 1 saniye duruyo. niye öyle yapıyor anlamadım
Tek tavsiyem hp victus alma.Merhaba üstatlar. Kardeşim oyun için laptop almak istiyor. 45 bin liraya kadar çıkabiliyor. Daha önce sizlerin tavsiyesiyle kasa almıştım. O yüzden yine tavsiyenizi almak istedim. Güzel laptop önerilerinizi duymak isterim.
Bir de şöyle bir laptop bulmuş. Sizce nasıl?
Link
Bu kağıt üzerinde çok iyi ama yazılımsal sorunlar var diyor videoda ne kadar doğru bilmiyorum. @Alpamis senin laptopa da acımamış, aynısı sanırım. madde 21.Merhaba üstatlar. Kardeşim oyun için laptop almak istiyor. 45 bin liraya kadar çıkabiliyor. Daha önce sizlerin tavsiyesiyle kasa almıştım. O yüzden yine tavsiyenizi almak istedim. Güzel laptop önerilerinizi duymak isterim.
Bir de şöyle bir laptop bulmuş. Sizce nasıl?
Link
Ya Dell Alienware kullaniyordum daha once ubuntu kullandigimda da sorunlar cikiyordu. En son pop_os ile cogu seyi oturmustu ama artik bunlarla ugrasmak da iyi gelmiyor. Ekstra bir sey takacaksin yok solaar kur falan resmen gina geldi. Acikcasi artik guclu laptop almayi bile mantikli bulmuyorum. En iyisi gpu olmayan sarji uzun gidecek bi laptop alip masaustu kurmak veya geforce now ile idare etmek. Bu fiyat bandinin ustune ciksan bile sarji uzun giden laptoplar olmuyorlar.Bu kağıt üzerinde çok iyi ama yazılımsal sorunlar var diyor videoda ne kadar doğru bilmiyorum. @Alpamis senin laptopa da acımamış, aynısı sanırım. madde 21.
Bende bu fiyat aralığında bir laptop bakıyordum ama yeğenim almaktan vazgeçti gibi şimdilik.
Benzer ücrete bende arıyorum iade bekliyorum 2 hafta içinde almış olurum. İstersen bu zamanda sana bilgilendirme yapabilirim
Çok iyi olur. Teşekkür ederim.Benzer ücrete bende arıyorum iade bekliyorum 2 hafta içinde almış olurum. İstersen bu zamanda sana bilgilendirme yapabilirim
2021'de baz model macbook pro almıştım oyun dışında bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor(yazılım/tasarım/edit), oyun mevzusu da geforce now ile halledilir dediğin gibi. Yazılım sorunlarıyla uğraşmak cidden yoruyor insanı. Masaüstü+Macbook bence en iyi çözüm. Gerçi Apple planlı eskitme yapıyor ama bakalım ne zaman hissetmeye başlayacağım.Ya Dell Alienware kullaniyordum daha once ubuntu kullandigimda da sorunlar cikiyordu. En son pop_os ile cogu seyi oturmustu ama artik bunlarla ugrasmak da iyi gelmiyor. Ekstra bir sey takacaksin yok solaar kur falan resmen gina geldi. Acikcasi artik guclu laptop almayi bile mantikli bulmuyorum. En iyisi gpu olmayan sarji uzun gidecek bi laptop alip masaustu kurmak veya geforce now ile idare etmek. Bu fiyat bandinin ustune ciksan bile sarji uzun giden laptoplar olmuyorlar.
Masaustu + Macbook ben de takilmayi dusunuyorum. Su an baska bi laptop kullaniyorum ama bu gidisle bu Macbook alacam gibi. Planli eskitme yapsa bile cok hissedecegimi sanmiyorum ya cunku bilgisayari yoracak is yapmiyorum.2021'de baz model macbook pro almıştım oyun dışında bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor(yazılım/tasarım/edit), oyun mevzusu da geforce now ile halledilir dediğin gibi. Yazılım sorunlarıyla uğraşmak cidden yoruyor insanı. Masaüstü+Macbook bence en iyi çözüm. Gerçi Apple planlı eskitme yapıyor ama bakalım ne zaman hissetmeye başlayacağım.
Oyun için laptop seçmek çok araştırma gerektiriyor. Masaüstü bilgisayarlarda paranının yettiğini alıp geçiyorsun sonra kafa rahat; ana kartı çok dandik alma yeter.