Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Bilgisayar Tavsiyesi (Genel Başlık)

Laptop fiyatları uçmuş ya lan. Geçen haftaya kadar alanlar yaşadı, şöyle bir 7-8 aydır laptop fiyatları bayağı durgundu artmıyordu. Bu haftaya erteleyenler bir alt modeli almak zorunda kalacak.
Bu fiyata tam fiyat performans gibi duruyor özellikler için. Boşta yuva vardır büyük ihtimalle buna bir 16 gb ram takmak lazım.

Çıkacak gibi de bakalım.

Hep beni üzecek şeyler buluyorsun 🥲🥲
Sen fb tutarak acı kazanına küçükken düştün alışıksın. Yeminle üzmek için söz söylemiyorum ama tam 12'den isabet ediyor ne hikmetse. Bu Monster olayından emicemin oğlu çok çektiğinden vaz geçirmişti beni. Servis ücretsiz yardımcı oluyor diye sardıydı ama kullanamamaya başlayınca yüz çevirdi.

Sen fb tutarak acı kazanına küçükken düştün alışıksın. Yeminle üzmek için söz söylemiyorum ama tam 12'den isabet ediyor ne hikmetse. Bu Monster olayından emicemin oğlu çok çektiğinden vaz geçirmişti beni. Servis ücretsiz yardımcı oluyor diye sardıydı ama kullanamamaya başlayınca yüz çevirdi.
Nedenin bi öğrensem. Durduk yere neden böyle olur bilmiyorum. Bakalım servise göndereceğim ne diyecekler ne fiyat çekecekler.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık