Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Bilgisayar Tavsiyesi (Genel Başlık)

Media markette bir satıcı çocukla konuştum ryzenler kötü dedi oyunları donarak oynarsın dedi ben de intel bakıyorum doğrumu sence
Valla ürün satma kaygısına girmiş. Ryzen'lar gayet de iyi işlemciler özellikle de 5., 6., 7. ve son 8. nesiller.

Elbette her üründe donma sorunu çıkabilir, bu Intelde de çıkabilir, piyango bu. Kas gücü (tek çekirdek kuvveti) olarak her daim Intel > AMD ancak laptop işlemcisi olarak daha bile iyi olabilir çünkü
 
Abi laptoplardan hiç anlamıyorum ya :/ yine de dediğin gibi o bütçede daha iyisini bulabilir muhtemelen. Gerçi son zamanlarda oyuncu laptoplarının fiyatı aşırı artıyor diyorlardı.
Laptop işi sakat piyasada çok fazla çöp laptop var. Uzmanı değilim ama 38 bin liraya da en azından 4060 gelmeli. Öneren arkadaşlar olmuştur zaten, ben garanti olsun diye not düştüm.
 
Özellikleri iyi görünen ama ucuz olan cihazlarda desteklenen max bellek kapasitesine bakın, bu tip durumda hep max destek ile sana verilen aynı oluyor ve iki sene sonra yetmemeye başlıyor.
 
Arkadaşlar yorumlar için çok sağ olun excalibur g870 aldım. 4060 var :) @Dattebayo..!
Al işte, o kadar uğraşıp bütçesini en iyi şekilde kullanması için didik didik uğraşıp en iyi cihazı bulmak için forum üyeleri uğraşsın ama o gidip kafasına göre en dandik cihazlardan birini alsın. Yeminle insanın yardım etme hevesini baltalamaktan başka bir şey değil. :artiz:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 3)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık