Ne oynadığına göre değişir yada mimari program kullanacak bir bölümde misin ? Monster laptoplar F/p olarak iyi gibi bakabilirsin.üniversite için biilgisayar lazım 20 bin 30 bin arası aynı zamanda oyun da oynadığımdan oyun bilgisayrı önerir misiniz
Ne oynadığına göre değişir yada mimari program kullanacak bir bölümde misin ? Monster laptoplar F/p olarak iyi gibi bakabilirsin.üniversite için biilgisayar lazım 20 bin 30 bin arası aynı zamanda oyun da oynadığımdan oyun bilgisayrı önerir misiniz
yok bilgisayar mühendisliği okuyorum ne var bilmiyorum çok + bide solid works felanNe oynadığına göre değişir yada mimari program kullanacak bir bölümde misin ? Monster laptoplar F/p olarak iyi gibi bakabilirsin.
Triple A oyunlari kaldiriyor mu?![]()
Bu laptopu 18K aldım 2 el olarak sizce değer mi?
Monster Abra A7 11.5
evetTriple A oyunlari kaldiriyor mu?

Skksks kaldiriyorsa neye soruyon kral .d
Fiyatlar her dakika değişebildiği gibi kampanyalı ürünler için de aynı şey söz konusu, ne zaman gelecekleri belirsiz. Siz bütçenizi toplayıp alacağınız zaman yazın o zaman ki ürünler ve fiyatlarına göre bir değerlendirme yapılır. Bu arada 11.11 Kasım kampanyaları ve Black Friday indirimleri için çok zaman kalmadı, bunları değerlendirmek iyi olur.Skksks kaldiriyorsa neye soruyon kral .d
Ocak ayindan sonra elime gececek parayla kasa toplamaya çalışacağım. 4000 serisi hem edit isleriyle ugrasirken zorlamayacak hem de haftasonlari oyun keyfini full hd yasatacak bir kasa toplamak istiyorum. Oneri namina link paslamak isteyen var mi?
Eyvallah hocam ama ocaga kadar hazir olmam imkansiz gibi .d ocak ayinda o zaman desteginiz icin tekrar mesaj atayim basligaFiyatlar her dakika değişebildiği gibi kampanyalı ürünler için de aynı şey söz konusu, ne zaman gelecekleri belirsiz. Siz bütçenizi toplayıp alacağınız zaman yazın o zaman ki ürünler ve fiyatlarına göre bir değerlendirme yapılır. Bu arada 11.11 Kasım kampanyaları ve Black Friday indirimleri için çok zaman kalmadı, bunları değerlendirmek iyi olur.
Unutmazsam atarım ama donanımarşivi forumun sıcak fırsatlar kısmı var oraya bak arada. Çok indirimli ürünler paylaşıyorlar bazen.Arkadaşlar indirimde black friday gibi zamanlarda uygun oyun bilgisayarı bulursanız bizide uyandırın
Return to moria oyunu için laptop arıyorum.
Bir el atında lotr evrenine girelim.