Kralını alsan ne fayda laptopa o kadar para gömülür mü be canısı : / Gene 4070'li bir modelden aşağısı haram o paraya ama hangi marka daha güvenilir, sağlam vs bilmem onu bilen desin.Laptop lazım bro.
Kralını alsan ne fayda laptopa o kadar para gömülür mü be canısı : / Gene 4070'li bir modelden aşağısı haram o paraya ama hangi marka daha güvenilir, sağlam vs bilmem onu bilen desin.Laptop lazım bro.
Mecbur almam lazım eğitim için.Kralını alsan ne fayda laptopa o kadar para gömülür mü be canısı : / Gene 4070'li bir modelden aşağısı haram o paraya ama hangi marka daha güvenilir, sağlam vs bilmem onu bilen desin.
Nasıl bir eğitim 3D çizim tarzı şeyler mi? Değilse burada yabancı yok gta 6 trailerından sonra aşka geldim de geç olum. 30 - 35'lik bir laptop işini görür herhalde eğitim işleri için deMecbur almam lazım eğitim için.
Doktora için. Büyük nokta bulutları ile uğraşmam lazım.Nasıl bir eğitim 3D çizim tarzı şeyler mi? Değilse burada yabancı yok gta 6 trailerından sonra aşka geldim de geç olum. 30 - 35'lik bir laptop işini görür herhalde eğitim işleri için de
Shounen karakteri saldırı ismi yazmışsın gibi geldi ama neyse hadi doktora şeysi olsun. Laptop için o kadar paraya değmez bence Alpa bütçeyi 20 bin aşağı indir, arkadaşlar güzel bir laptop sallar buraya bakarsınDoktora için. Büyük nokta bulutları ile uğraşmam lazım.
Anca o seviyelerde bilgisayar lazım. Çok ağır hesaplar yapılıyor mecbur yani.Shounen karakteri saldırı ismi yazmışsın gibi geldi ama neyse hadi doktora şeysi olsun. Laptop için o kadar paraya değmez bence Alpa bütçeyi 20 bin aşağı indir, arkadaşlar güzel bir laptop sallar buraya bakarsın
Legion slim ve rog strix g18 modelleri olabilir 60 civarıydı galiba. Tabi ekran kartına göre vs fiyatlar değişir ama bunların incelemelerine denk gelmiştim bayağı iyi duruyorlar. Rog strixin bir modelini mediamarktda da gördüm bayağı iyiydi50-60 bin bandında tavsiyeniz olabilecek pc var mı?
Bu iyi de sıcaklık değerleri yüksek oluyor sanırım hocam
Sağolasın bakıcam.