Witcher 3, Monster Hunter falan düşünüyorum.Sen böyle bi makine alırsan, bir kaç da oyun tadına baktın mı tamamdır.
Witcher 3, Monster Hunter falan düşünüyorum.Sen böyle bi makine alırsan, bir kaç da oyun tadına baktın mı tamamdır.
Temiz abi. Bakayım kaç fps alıyor bu ekran kartı. Düşündüğün sistemi yazsana bi merak ettimWitcher 3, Monster Hunter falan düşünüyorum.
Şöyle bir şey olabilir.Temiz abi. Bakayım kaç fps alıyor bu ekran kartı. Düşündüğün sistemi yazsana bi merak ettim
Tahminimce 60-70 fps alırsın witcherda bunlaŞöyle bir şey olabilir.
PCH F Class 1.1 [PC Hocası] | R5 3500X RX 5500 XT 8G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com
PCH F Class 1.1 [PC Hocası] | R5 3500X RX 5500 XT 8G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Şunu da gözüme kestirdim de bayağı fark var :₺ İncehesap'taki tükendi maalesef.Tahminimce 60-70 fps alırsın witcherda bunla
Bunu alacağına benim aldığımı al bence. Çok oyun oynamıyorum diyorsun bir de. Aralarındaki farkı göstereyim şöyle:Şunu da gözüme kestirdim de bayağı fark var :₺ İncehesap'taki tükendi maalesef.
AMD Ryzen ™ 5 3500X 3.6GHz, RX 5700XT 8GB, 16GB Ram, 500GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Evet öyle aşırı derecede fark yok. Bir şey diyeceğim. Senin bilgisayarında yükseltme seçeneğinde şu parçaBunu alacağına benim aldığımı al bence. Çok oyun oynamıyorum diyorsun bir de. Aralarındaki farkı göstereyim şöyle:
https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-RTX-2060-vs-AMD-RX-5700-XT/4034vs4045
Ayy rog strix çok iyi fiyat. Genelde dual tercih edilir daha ucuz olduğu için ama bu rog strix iyi ucuzlamış.Evet öyle aşırı derecede fark yok. Bir şey diyeceğim. Senin bilgisayarında yükseltme seçeneğinde şu parça
Şundan 500 lira daha pahalı görünüyor
Asus RTX 2060 EVO DUAL-RTX2060-6G-EVO 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Asus RTX 2060 EVO DUAL-RTX2060-6G-EVO 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Özel indirim var.
Ben de bunların mantığını anlamadım gitti. Ama hazır sistemde kulaklık veriyor bedavadan.Ayy rog strix çok iyi fiyat. Genelde dual tercih edilir daha ucuz olduğu için ama bu rog strix iyi ucuzlamış.
Benim aldığım parçaları tek tek ben topladığımda daha fazla ediyor bu arada. Onun nedenini çözemedim.
Evet o da cabası. Kulaklık 500 lira civarında yeni çıkmış. Yen olduğu için incelemesi az gibi ama yine de iyi yaBen de bunların mantığını anlamadım gitti. Ama hazır sistemde kulaklık veriyor bedavadan.