arkadaşlar bu iki monitör arasında kaldım laptop yanında ana ekran olarak bir monitör kullanıyorum genelde oyun ve mühendislik çizim işleri yapıyorum kendi monitörümü ofise koyacağım ama çok kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım
arkadaşlar bu iki monitör arasında kaldım laptop yanında ana ekran olarak bir monitör kullanıyorum genelde oyun ve mühendislik çizim işleri yapıyorum kendi monitörümü ofise koyacağım ama çok kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım
O fiyat aralığında kesinlikle 60hz 4ms bir monitörü tercih etmezdim. 144hz ve 60hz arasında çok fark var. Panel olarak IPS al derim. Açıkçası ikisini de beğenmedim.arkadaşlar bu iki monitör arasında kaldım laptop yanında ana ekran olarak bir monitör kullanıyorum genelde oyun ve mühendislik çizim işleri yapıyorum kendi monitörümü ofise koyacağım ama çok kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım
sizce ne almalıyım pekiO fiyat aralığında kesinlikle 60hz 4ms bir monitörü tercih etmezdim. 144hz ve 60hz arasında çok fark var. Panel olarak IPS al derim. Açıkçası ikisini de beğenmedim.
Bunlar olabilir. Daryun'un attığı da güzele benziyor. Modelde ghosting ve ışık sızması olup olmadığını araştırın tabi ayrıntılı bakmadım. Bazı modellerde bu tarz sorunlar çok yaşanıyor.sizce ne almalıyım peki
hocam 2k 4k düşünüyorum 27den büyük olmasını istiyorum kriterlerim bunlarBunlar olabilir. Daryun'un attığı da güzele benziyor. Modelde ghosting ve ışık sızması olup olmadığını araştırın tabi ayrıntılı bakmadım. Bazı modellerde bu tarz sorunlar çok yaşanıyor.
Msi G274QPF E2 27" 1 MS 180 HZ WQHD IPS Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Msi G274QPF E2 27www.n11.com