https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-16-1-full-hd-notebook-fiyati,184402472.html bunu alabilirsiniz.Max bütçem 30 işte bu civarlarda da üstte attığım iyi gibi ne dersiniz
https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-16-1-full-hd-notebook-fiyati,184402472.html bunu alabilirsiniz.Max bütçem 30 işte bu civarlarda da üstte attığım iyi gibi ne dersiniz
Teşekkür ederim
Hala daha bakıyorsan birkaç tane öneri sunabilirim, bende bilgisayar bakıyorum şu sıralar. Ekran kartının 3060 veya 4060 olmasına dikkat et bence, 50ler biraz sıkıntı çıkarabiliyor, tabi 60 diye de hemen atlama, işlemci vs. düşükse darboğaz yapabilir. Tüm sistemin birbiriyle uyumlu olmasına dikkat etmekte fayda var. Lenovo'nın soğutma sistemi iyi diyorlar ki oyun oynayacaksan bu önemli bir şey, 30k civarı bütçen varsa bunu gözardı etme. Genelde çoğu kişi HP Victus alıyor, benim aklımı Monster çeliyor nedense.Bunun gibi bişey mi?ASUS Tuf Gaming A15 Fa507xı-lp043 Amd Ryzen 9 7940hs 16 Gb 512 Gb Ssd Rtx 4070 144 Hz Freedos 15.6" Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Tuf Gaming A15 Fa507xı-lp043 Amd Ryzen 9 7940hs 16 Gb 512 Gb Ssd Rtx 4070 144 Hz Freedos 15.6" yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Abra A7 V14.5.4 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Abra A7 V14.5.4 Oyun Bilgisayarı, 13. Nesil Intel i5-13500H işlemcisi ve Geforce RTX4050 6GB GDDR6 ekran kartıyla canavarın gücünü en üst seviyeye taşıyor!www.monsternotebook.com.tr
Bunun gibi bişey almaya karar verdim
İşlemci olarak iyi + ekran kartı olarak ta 120W gayet güzelHala daha bakıyorsan birkaç tane öneri sunabilirim, bende bilgisayar bakıyorum şu sıralar. Ekran kartının 3060 veya 4060 olmasına dikkat et bence, 50ler biraz sıkıntı çıkarabiliyor, tabi 60 diye de hemen atlama, işlemci vs. düşükse darboğaz yapabilir. Tüm sistemin birbiriyle uyumlu olmasına dikkat etmekte fayda var. Lenovo'nın soğutma sistemi iyi diyorlar ki oyun oynayacaksan bu önemli bir şey, 30k civarı bütçen varsa bunu gözardı etme. Genelde çoğu kişi HP Victus alıyor, benim aklımı Monster çeliyor nedense.
İndirimdeyken bunu almayı düşünebilirsiniz.Max bütçem 30 işte bu civarlarda da üstte attığım iyi gibi ne dersiniz
Yakın bir arkadaşım önerdi işte o attığım monster linkini 30k bile fazla aslında bütçeme varsa öneri bir göz atarım tabi kiHala daha bakıyorsan birkaç tane öneri sunabilirim, bende bilgisayar bakıyorum şu sıralar. Ekran kartının 3060 veya 4060 olmasına dikkat et bence, 50ler biraz sıkıntı çıkarabiliyor, tabi 60 diye de hemen atlama, işlemci vs. düşükse darboğaz yapabilir. Tüm sistemin birbiriyle uyumlu olmasına dikkat etmekte fayda var. Lenovo'nın soğutma sistemi iyi diyorlar ki oyun oynayacaksan bu önemli bir şey, 30k civarı bütçen varsa bunu gözardı etme. Genelde çoğu kişi HP Victus alıyor, benim aklımı Monster çeliyor nedense.
HP Victus GamingMax bütçem 30 işte bu civarlarda da üstte attığım iyi gibi ne dersiniz
Hiç anlamam bilgisayarlardan bu da iyi gözüküyor amaHP Victus Gaming
Şu pc bütçene daha uygun ama işlemci AMD ve versiyonu Ryzen 5. Yani Ekran kartından kazanırsan işlemcide biraz bütçeyi düşerebilirsin. Bu pc tüm oyunları rahat kaldırır. Oyunlarda min 50-60 FPS alırsın ultra ayarlarda.
İnceleme videosu
Uzun süredir pc toplama üzerine detaylı araştırmalarım var. Bu yüzden arada karşıma çıkan laptoplara da bakıyıroum. İşlemci ısınması ve fan sesi sorunu %100 yaşarsın. Bir de oyun oynarken kesinlikle ortamının serin olması lazım, belli zaman sonra oyun laptoplarında ısınmadan dolayı vidalarda gevşeme ve menteşelerde sıkıntı olup kırılmalar oluyor. Bu yüzden pc sıcakken çok fazla hareket ettirmemeye özen göstermen lazım. Eğer bu tip sıkıntılar istemiyorsan ofis pc'si falan kullanmalısın.Hiç anlamam bilgisayarlardan bu da iyi gözüküyor ama