Outlaw
E normal, çok çok üst düzey olmadıkça Laptop'da ultra falan oynayamazsın, üst düzey oyunları.
Kasa toplayacaktın oyun oynamak istiyorsan....
Kasa toplayacaktın oyun oynamak istiyorsan....
Tamamdır saolasın. Şuna bir format attırayım da. Gidip bi de resmi windows alayım ondan sonra da yaparsa artık önce servis yine olmazsa satacam direk.Ssd bir çeşit sabit disk. Normal hard disklerden en büyük farkı çok daha hızlı olması. Ufak değil gözle görülebilecek şekilde hızlılar. Ölmeye yüz tutmuş bilgisayarları bile hayata döndürürler. Bilgisayar çok hızlı açılıp kapanır, ayrıca programlar ve oyunlar çok daha hızlı yüklenir. Oyun ve programların genel performansına bir etkisi olmaz ama.
İşlemci ve bellek fena değil. Ekran kartı da orta alt seviye bir ekran kartı, yani oyunları low-medium arası oynatır( Gerçi oyununa ve çözünürlüğüne göre de değişebilir).
Yeni olduğu için pek ısınma problemi olacağını zannetmiyorum.
Tüm driverların güncel mi bir kontrol edebilirsin. Eğer güncelse ve makine ısınmıyorsa, ssd de varsa ve ona rağmen kasıyorsa servise verebilirsin bence. Ssd yoksa açılış, kapanışlarda biraz beklemesi normal bence.
Aldırmayın da.Laptop almayın.
Illa format almana orjinal windos yuklemene gerek yok servis onu dert etmiyor. Benimki freedoss tu gonderdim bisi olmadi. Zaten bazen onlar bile korsan windows yukleyip gonderebiliyorlar.Tamamdır saolasın. Şuna bir format attırayım da. Gidip bi de resmi windows alayım ondan sonra da yaparsa artık önce servis yine olmazsa satacam direk.
Recovery yap geç, uğraşma.Genel sohbete yazsam biraz araya kaynama ihtimali olacağı için buraya yazıyorum. Bir haftadır falan laptopta kullandığım programlarda kasma vardı. İlk başta düzelir demiştim ama çıldırtacak seviyeye geldi. İnternette çözümlerine baktığım zaman ekran kartını güncellememi istiyordu. NVİDiAyı kaldırdım yeniden yükleyecektim lakin sorun çıktı.
![]()
Bilgisayarı alalı yaklaşık bir ay oldu ama şu an bayağı gıcık olmuş durumdayım. Yardım ederseniz sevinirim.
Garip bir durum pc formatladığımda benzer bir durum başıma gelmişti. Nvidia ekran kartı kurmadan normal İntel ekran kartı kurmamı istemişti benden. İntel'i kurduktan sonra kurabilmiştim Nvidia'yı.Genel sohbete yazsam biraz araya kaynama ihtimali olacağı için buraya yazıyorum. Bir haftadır falan laptopta kullandığım programlarda kasma vardı. İlk başta düzelir demiştim ama çıldırtacak seviyeye geldi. İnternette çözümlerine baktığım zaman ekran kartını güncellememi istiyordu. NVİDiAyı kaldırdım yeniden yükleyecektim lakin sorun çıktı.
![]()
Bilgisayarı alalı yaklaşık bir ay oldu ama şu an bayağı gıcık olmuş durumdayım. Yardım ederseniz sevinirim.
Internetten önce intel hd3000 ekran kartının driver ını kurun onun üstüne nvidia driver kurmayı deneyin. Ama önce pc deki ekran kartı driver larını komple bi kaldır. Intel'den kurmaya başlaGenel sohbete yazsam biraz araya kaynama ihtimali olacağı için buraya yazıyorum. Bir haftadır falan laptopta kullandığım programlarda kasma vardı. İlk başta düzelir demiştim ama çıldırtacak seviyeye geldi. İnternette çözümlerine baktığım zaman ekran kartını güncellememi istiyordu. NVİDiAyı kaldırdım yeniden yükleyecektim lakin sorun çıktı.
![]()