Mihawk
Yok yok. Siteden yapmadım.Bu linkteki çözüm işe yaradımı ?
Yok yok. Siteden yapmadım.Bu linkteki çözüm işe yaradımı ?
Normal kullanımda da kasıyor mu yoksa sadece oyunlar da mı kasıyor?Merhabaler. Dell laptop var. 8 gb ram 2 gb ekran kartı falan filan var dedik alak oyun falan oynarız arkadas bu kasıyor sürekli oyunları da zaten hiç max da oynayamadım. Gol makinası diye aldık çamaşır makinası çıktı. Fallout 4 oynuyorum medium da... Şimdi Ark'a merak sardım onu indirdim low da bile kasıyor arkadaş. Hele canavarlara daldım mı iyice kasıyor bedava sopa yiyorum. Sinirlerim bozuldu iyice. Halledilebilir bir yanı var mı yoksa direk servisine mi göndereyim ? Aksi takdirde satıp yicem parayı..
Ya lanet olsun kardeşim yeminle üzülüyorum ya :S Keşke almasaydım diyorum.. Servisi falan iyi dedik aldık..bende"de dell var bende"de kasıyor
bu dellerde hep bu sorunmu var acaba![]()
Normalde de kasıyor dersem hem yalan olur hem doğru söylemiş olurum. Açıyorum kendine gelmesi baya sürüyor. Azcık sağa sola girince atıyorum internette takılırken olsun dosyalar arası falan akmıyor yani.. Yavaş kalıyor. Buna göre kalmaması lazım bence akması lazımNormal kullanımda da kasıyor mu yoksa sadece oyunlar da mı kasıyor?
Ssd var mı ilk önce onu sorayım ya da genel özelliklerini yazarsan yardımcı olabiliriz. Eğer makine iyiyse sorun var demektir.Ya lanet olsun kardeşim yeminle üzülüyorum ya :S Keşke almasaydım diyorum.. Servisi falan iyi dedik aldık..
Normalde de kasıyor dersem hem yalan olur hem doğru söylemiş olurum. Açıyorum kendine gelmesi baya sürüyor. Azcık sağa sola girince atıyorum internette takılırken olsun dosyalar arası falan akmıyor yani.. Yavaş kalıyor. Buna göre kalmaması lazım bence akması lazım![]()
Fark edilebilir bir ısı olmuyor oyun oynarken. Ama yine de deneyeyim.Pc deki parçaların ısılarını ölçen programlar var indirip oynarken bir bak ısınma sorunu yaşıyor olma ihtimalin yüksek.
i7-4510U 2ghz 8 gb nVidia Geforce 840m(2 gb ekran kartı)
Ssd ne demek bilmiyorum.
Dell İnsprion 3542 olarak geçiyor markası.