Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Bilgisayar Destek (Genel Başlık)

Beyler lenovo marka bilgisayar var elimde. Açılırken siyah bir ekran geliyor bir süre sonra lütfen bekleyiniz yazan mavi bir ekran geliyor ve çok geçmeden takılıyor. Sorunu nasıl halledebilirim? Bazen Lütfen bekleyiniz gelmiyor bile.
hocam mavi ekran hatası genellikle ya hdd dir yada ram dir senin direk İki parçayı bir kontrol etmende fayda var

hocam mavi ekran hatası genellikle ya hdd dir yada ram dir senin direk İki parçayı bir kontrol etmende fayda var
Yani bekleyince fark ettim. Uzun süre takılıyor bir saatte şifre girmeden önce kaydırılan yer geliyor. 5-10 dakika orada bekliyor sonra şifre girme yeri geliyor. Bir süre de şifre giremiyorum. Sonra şifreyi girdiğimde hata veriyor.

Yani bekleyince fark ettim. Uzun süre takılıyor bir saatte şifre girmeden önce kaydırılan yer geliyor. 5-10 dakika orada bekliyor sonra şifre girme yeri geliyor. Bir süre de şifre giremiyorum. Sonra şifreyi girdiğimde hata veriyor.
eğer öyle bir yavaşlık varsa hdd olabilir.ama yavaşlık yok pc de oyun oynarken yada direk pc acılırken mavi ekran olursa ram dir.

Açılırken direk. Sağ olasın. Yeni hdd mi almak gerekiyor?
eet kardeşim ama ilk önce bir emin ol sistemsel de olabilir bi format atmayı dene bakalım eğer sistem dosyalarını aktarırken mavi ekran yada bicimlendirme ekranında diski bicimlendiremiyorsan hdd gitmiş demek oluyor.Ses falan geliyormu hdd den laptopdu sanırım senin pc bi pc cevir bi dinle tık sesi falan varmı.

eet kardeşim ama ilk önce bir emin ol sistemsel de olabilir bi format atmayı dene bakalım eğer sistem dosyalarını aktarırken mavi ekran yada bicimlendirme ekranında diski bicimlendiremiyorsan hdd gitmiş demek oluyor.Ses falan geliyormu hdd den laptopdu sanırım senin pc bi pc cevir bi dinle tık sesi falan varmı.
Evet var.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık