Deep Cool'un kasalarını çok seviyorum renkli fanlarını çıkarıp normal fan takacaksın çok klasik duruyorlar bence.RGB çok kötü duruyor be, kasa mı pavyon mu belli değil. ?
Deep Cool'un kasalarını çok seviyorum renkli fanlarını çıkarıp normal fan takacaksın çok klasik duruyorlar bence.RGB çok kötü duruyor be, kasa mı pavyon mu belli değil. ?
@kuroashi.no.sanji1993 haklı. Technopat üyeliği aç istediğin şeyi konu olarak sor.Bence inşallah reklam sayılmaz technopata git konu aç bilen insanlar yazar
Bilgi alayım dedim. Zaten bulmuştum da işte stok bitti :/@kuroashi.no.sanji1993 haklı. Technopat üyeliği aç istediğin şeyi konu olarak sor.
60 fps lüzüm yok .HDD yok, kasa yok, adam akıllı soğutma yok, güç kaynakları o kadar ucuz mu yav. Bunlar direkt eksikler ki o ekran kartı seni oyunların yarısında yolda bırakır. RDR2'de imkanı yok bu sistemle 60fpsin. Düzgün 60 fps mediumda oynayım diyorsan 6-7k gözden çıkacak. 5-6 sene götürsün beni diyorsan 10+k gözden çıkacak. 3k bizim ülke için hayal maalesef![]()
evetTL bildiğimiz TL di mi
Türk lirası olan
ekran akrtı değişilir, işlemci sağllam olduktan sonra.Kasa varr bende onlar haric zaten 3000HDD yok, kasa yok, adam akıllı soğutma yok, güç kaynakları o kadar ucuz mu yav. Bunlar direkt eksikler ki o ekran kartı seni oyunların yarısında yolda bırakır. RDR2'de imkanı yok bu sistemle 60fpsin. Düzgün 60 fps mediumda oynayım diyorsan 6-7k gözden çıkacak. 5-6 sene götürsün beni diyorsan 10+k gözden çıkacak. 3k bizim ülke için hayal maalesef![]()
sen bilirsin ama tam istediğin gibi ve kasası daha iyi tek eksiği ssd biraz küçük ama ileride bir tanede hdd alırsınBir ara ben de böyle bakıyordum da çorba gibi oluyor sonra :/
Uyum sorunu falan gibi şeyler çıkabilir diye böyle söyledim. Hazır olanlarda gösteriyor hangisi uyumlu diye.sen bilirsin ama tam istediğin gibi ve kasası daha iyi tek eksiği ssd biraz küçük ama ileride bir tanede hdd alırsın