Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Bilgisayar Destek (Genel Başlık)

Şaşırmaya gerek yok,
Anakart 500 i9 kadar
Rx470 800 900 tl
Ram 500 2666 mhz 16 gb
Ssd 200 falan
Güç kaynağı 300
İşlemci i5 9400 f 1300
HDD yok, kasa yok, adam akıllı soğutma yok, güç kaynakları o kadar ucuz mu yav. Bunlar direkt eksikler ki o ekran kartı seni oyunların yarısında yolda bırakır. RDR2'de imkanı yok bu sistemle 60fpsin. Düzgün 60 fps mediumda oynayım diyorsan 6-7k gözden çıkacak. 5-6 sene götürsün beni diyorsan 10+k gözden çıkacak. 3k bizim ülke için hayal maalesef :(

HDD yok, kasa yok, adam akıllı soğutma yok, güç kaynakları o kadar ucuz mu yav. Bunlar direkt eksikler ki o ekran kartı seni oyunların yarısında yolda bırakır. RDR2'de imkanı yok bu sistemle 60fpsin. Düzgün 60 fps mediumda oynayım diyorsan 6-7k gözden çıkacak. 5-6 sene götürsün beni diyorsan 10+k gözden çıkacak. 3k bizim ülke için hayal maalesef :(
Şöyledir belki;

2013-2016 aralığında olsak 3k paraya güzel sistem toplardık ama şuan sadece hayal :D Tam 2016 ortalarında iyi ki DDR4 sisteme geçmişim diyorum. Tek eksiğim kart şuan kartım yandığı için oyun oynayamıyorum kartlar çok pahalı geliyor şuan bana kara cumayı bekleyeceğim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık