Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Beyazbıyık Korsanları vs. Marineford Denizciler

Savaşı hangi taraf kanazır?

• Kullanılan toplam oy
    215

Üye silindi 1004

Reyiz peki sen sadece 20 yıl öncesini mi kastettin yoksa güncel veya 2 sene önceki zamanda da Sengoku Kaido'nun kellesini alıp duvardaki koleksiyonuna katar mıydı?
Koca filo amirali, imparator seviyesinde değil diyorsan bilemem tabii. Dünya'nın en büyük düzenli ordusunun filo amirali, çakal çukal Oden dövmekten aciz bir imparatora denk değilse bu evren tırktır.

Böyle olursa denizciler alamaz tabii.

Ace,Thatch,Teach
Oden + 9 kın
Minkler

eklenmiş karşı tarafa.Bunlar ciddi güç birliği.Minklerin nasıl uğraştırıp kimyasal silah yediğini bile gördük seride.

Denizcilerde denge unsuru shichibukailer yok falan.

Dengesiz olmuş nasıl kazansınlar.

Ha Garp Kaido,Mom,Wb hepsini yumruklayarak dövdü hayalleri doğruysa kazanabilirler tabii onun dışında olmaz. :D

Şimdi sen bunu yazınca ben oturup düşünmeye başladım reis. Cidden haklı olabilirsin, karşı konulması zor bir argümanın var.
Denizciler tarafının kazanacağını iddia etmek için argümana ihtiyacı olan taraf sizsiniz reyis. Hani X amiral vs. 7 komutandan amirali galip çıkarmak argüman sayılmıyor onu belirteyim de karışıklığa mahal vermeyelim :(

Denizciler tarafının kazanacağını iddia etmek için argümana ihtiyacı olan taraf sizsiniz reyis. Hani X amiral vs. 7 komutandan amirali galip çıkarmak argüman sayılmıyor onu belirteyim de karışıklığa mahal vermeyelim :(
Ben bir argüman sürmedim zaten reis, sadece tarafımı belli eden görüşümü belirttim. Argüman sürsem bir cümle yazmam. :(

Denizciler tarafının kazanacağını iddia etmek için argümana ihtiyacı olan taraf sizsiniz reyis.
Korsanların kazanacağı kesin, bizim argümana ihtiyacımız yok diyorsun yani ha. Bu kendinden eminliğini takdir ediyorum.

Ben bir argüman sürmedim zaten reis, sadece tarafımı belli eden görüşümü belirttim. Argüman sürsem bir cümle yazmam. :(

Korsanların kazanacağı kesin, bizim argümana ihtiyacımız yok diyorsun yani ha. Bu kendinden eminliğini takdir ediyorum.
Aynen kral. Sayı saymayı bilmek ve o sayıların ifade ettiği güç seviyesiyle bir amirali kıyaslamak yeterli.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık