Oden Ohara'yı bu hale getiren bilginler gibi gerçekten.Spoiler ilk çıktığında bende Beyazsakal'ın kararına sinir olmuştum.Sonradan insan anlıyor ki Wano'nun bu durumda olmasının en büyük sebebi macera sevdalısı Oden.
Oden Ohara'yı bu hale getiren bilginler gibi gerçekten.Spoiler ilk çıktığında bende Beyazsakal'ın kararına sinir olmuştum.Sonradan insan anlıyor ki Wano'nun bu durumda olmasının en büyük sebebi macera sevdalısı Oden.
Tek gerçek Ace. Babanın oğluWB: D nedir ya, tayfasına katıldığım şebek çok asabiydi ona soramadık sen söyle Racır.
Racır: ilgini mi çekti
WB: Yok anasını satim ne ilgimi çekecek, isminde D olan adam mı tanıdık sanki bir tane küp var bizim ekipte ama D var isminde.
Racır: Şebek D değil miydi hacı
WB: Aman tadımızı kaçırma Ali Roger bey xD
Drake'den öğrenmişlerdir en kötü.İzo birkaç sene içinde öğrendik diyordu öldükten sonra. Denizciler biliyor mu ki acaba
Babanın oğlu Ace xD,Tek gerçek Ace. Babanın oğlu
Oden ile bilginleri karşılaştırmak yanlış.Ohara'daki bilginler tarih bilimine katkı yapan insanlar.Oden ise sorumsuz yılanın başını küçükken ezmeyi bilmeyip babasının ölümüne sebep olan biri.Oden Ohara'yı bu hale getiren bilginler gibi gerçekten.
Odanın kötü çizimi gibi ya. Fabrika olduğunu gördüğü an Roger hallederdi zaten. Kaido kazansın diye her şey oldu.Drake'den öğrenmişlerdir en kötü.
Yalnız Oden, eşini Wano'da bıraktığı gün Wb olsa; en azından canı sıkkın olduğu için Wano'ya göz atmayı teklif ederdi. Racir şerefsizi sormadı bile. Çocuk yapam, son adada fıkra okuyam derdinde olan bencil herifin tekiymiş... xd Oden salağı da ülkesinin başına gelenlerin en büyük sorumlusu. Ulan en köyü bir b planın olsa, Hyogoro'yla ve diğer Diamyolarla birleşsen kazanacaktın. Yaklaşık 20 sene sonra bile gücün Wb gibi isim tarafındna övülüyor. Cidden çok güçlü ama salak adamın tekiydi.
Marco: Bak Oden'i severiz ama durumun bu kadar kötü olduğunu bilmiyorduk.Odanın kötü çizimi gibi ya. Fabrika olduğunu gördüğü an Roger hallederdi zaten. Kaido kazansın diye her şey oldu.
Roger gelmedi, WB gelmedi, Oden savaştı hile karıştı, 5 sene sonra bir savaş daha ona da hile karıştı. Kaido, Orochi nimetini dibine kadar kullandı
Marco: Durumun bu kadar kötü olduğunu bilmiyorduk sadece gökten daş yağmış kafanıza sanıyorduk bizim hatamızMarco: Bak Oden'i severiz ama durumun bu kadar kötü olduğunu bilmiyorduk.
Bildikleri Oden ölmüş. Kaido Wano'da takılıyor, merkezi yapmış.
Niye öyle yapmadığını anlamadım zaten.Roger wanoya gelmiş yapışmış diye yazabilirdi.Belki de Wb ile çarpıştırıp gücünü göstermek istedi yada şu boş olan ikinci tümen kısmını doldurmak istedi hikayede.Oda, Oden gereksizini Roger'ın tayfasında çizseydi başta böyle şeyler yaşanmayacaktı.