Son gaz giden Nikayı dövebilecek seviyededir. Arc başından beri şov yaptırıyor tüm tayfaya, bunun bir bedeli olacaktır.
Gelen gorosei tayfayı tokatlayıp: hala küçük veletsiniz diyecek. Bir de gorosei beceriksiz derler. Adam bizzat nikanın olduğu yere geldi. İş başa düştü diyecek.Son gaz giden Nikayı dövebilecek seviyededir. Arc başından beri şov yaptırıyor tüm tayfaya, bunun bir bedeli olacaktır.
Sen yine de emin olma. Gorosei böyle ciddi ciddi gemiye binip Vegapunk'ın yanına geldiğinde kendisi için abdest aldıran robot üretmesi hususunda ricada bulunabilir. Bunca sene Vegapunk da Vegapunk diye zırladık, karşımıza çıkan ne? Her an her şey olabilir artık.Gelen gorosei tayfayı tokatlayıp: hala küçük veletsiniz diyecek. Bir de gorosei beceriksiz derler. Adam bizzat nikanın olduğu yere geldi. İş başa düştü diyecek.
Bu adamın teorisi doğru ise toprak ile ilgili bir şeydir. Belki amirallerin meyvesinin orjinalleri bunların meyvesidir ve amiral meyveleri aslında kopya meyvelerdir.
Klonlara meyve falan yedirmişlerse belki o sayede ope ope nin gücünü üstlerinde kullanmış olabilirler. Fakat ope ope sanki ölümsüzlük değil de sonsuz gençlik veriyordu. Sonsuz gençlikten kasıt hep aynı yaşta kalmak mı yoksa görünüş olarak yaşlı olsa bile bedenen genç kalmaktan mı bahsediyor ondan emin olamadım ben.Bu seride yaşlılık gücü eritiyor. Bilinen en yaşlı güçlüler Garp, Sengoku ve Rayleigh. Kadimlerin bunlar kadar bile güçlü olacağını sanmıyorum. Eğer ope ope meyvesiyle ölümsüzlük aldılarsa Dünya Hükümeti'nin ilk zamanlarındaki kutsallarından olabilirler. İlk dönem kutsallarının şimdikiler gibi fanusla gezdiğini sanmıyorum, daha çok toplum içinde olduklarını düşünüyorum. O sıralar kazandıkları güç kadar güçlülerdir ki bu yaşlarında ortalama bir koramiral seviyesini geçmezler bence.
Klon olayı Vegapunk ile başladı yüksek ihtimalle o yüzden göründüklerinden çok yaşlı olamazlar bu ihtimalde. Oper ope'nin verdiği ölümsüzlük bulunduğun yaştan daha fazla yaşlandırmayıp dış müdahale harici ölümleri kapsıyorsa mantıklı. Sonsuz gençlik durumunda aynı şeyi sağlıyorsa da mantıklı olur.Klonlara meyve falan yedirmişlerse belki o sayede ope ope nin gücünü üstlerinde kullanmış olabilirler. Fakat ope ope sanki ölümsüzlük değil de sonsuz gençlik veriyordu. Sonsuz gençlikten kasıt hep aynı yaşta kalmak mı yoksa görünüş olarak yaşlı olsa bile bedenen genç kalmaktan mı bahsediyor ondan emin olamadım ben.