Ne 90'ı rahat 350 varlar xDDövüşeceklerse doğru düzgün yaş versin adamlara, bari 50'li yaşlarda falan olsalardı ne bileyim 70 bile değil bunlar en az 90 gibiler.
Hiç umursamadığım bir durum bunların güçlü yada güçsüz çıkmaları.
Ne 90'ı rahat 350 varlar xDDövüşeceklerse doğru düzgün yaş versin adamlara, bari 50'li yaşlarda falan olsalardı ne bileyim 70 bile değil bunlar en az 90 gibiler.
Hiç umursamadığım bir durum bunların güçlü yada güçsüz çıkmaları.
O zaman olabilir ama şu halleriyle dövüşmeleri cazip gelmez.Bu adamlar büyük ihtimalle yüzlerce yıldır yaşıyorlardır zaten. Oda zart zurt bir şey bulup gençleştirebilir yapmayacağı şeyler değil.
Göbekli göbekli dedenin dedesi gibi görünen adamları dövüştürmeyi Oda'nın midesi bile almaz herhalde. Almaz dimi ya.. almaz umarım...O zaman olabilir ama şu halleriyle dövüşmeleri cazip gelmez.
Momonosuke'yi 20 yıl ileri göndeip, yirmi yaş büyüten adam bu seriinin yazarı. Kaldı ki yaşa çok takılmıyorum, eğer bu halleriyle de altını dolrrabilirse neden şöyle bir şey olmasın?Senin söylediğin şeyi anlıyorum benim yakındığım durumla alakasız bir konu ama bu. Ben tamamen görsel olarak bakıyorum.
Yaşı 90 olan adamları getirip üst düzey güç vermesinin bir çekiciliği yok. Hepsi bastonunu atıp kaslanıp kapışacaklar mı yani, tamam her seride buna benzer bir karakter vardır ama bunların beşi de neredeyse öyle. Hoş durmuyor. Boy mevzusu gibi. Herifin ayağı kadardı Luffy mesela Kata dövüşünde.
Kılıçlı dayı kurtarır da diğerleri kurtarmaz aga ya. Oda'nın bir şey çekmesi lazım.Momonosuke'yi 20 yıl ileri göndeip, yirmi yaş büyüten adam bu seriinin yazarı. Kaldı ki yaşa çok takılmıyorum, eğer bu halleriyle de altını dolrrabilirse neden şöyle bir şey olmasın?
Çok fazlalar reis, her seriye bir iki tane bunlardan gider ama 5 tane çok işte.Momonosuke'yi 20 yıl ileri göndeip, yirmi yaş büyüten adam bu seriinin yazarı. Kaldı ki yaşa çok takılmıyorum, eğer bu halleriyle de altını dolrrabilirse neden şöyle bir şey olmasın?
Oda, karakterlere duygu yüklemekte zorlanıyor zaten, zorlanıyor diyorum ama belki de istemiyor. Yamamoto'nun çeyreği olsa şu ihtiyarlar, Oda için büyük başarı bu.Kılıçlı dayı kurtarır da diğerleri kurtarmaz aga ya. Oda'nın bir şey çekmesi lazım.
Aslında buradan güzel malzeme çıkar ama bi karakter Nika'ya rakip olduğunda illa bi mala bağlıyor. Yemin ederim seriinin laneti :/Çok fazlalar reis, her seriye bir iki tane bunlardan gider ama 5 tane çok işte.
Amiral altı olabilirler sonuçta amiraller boş zamanlarında Carlos Reis'e de çay servisi yapıyorlardır.Boş çıkmayacakları kesinleşti gibi. Amiral altı zor gibi duruyor rahat koltuklarını bırakıp dolaştıklarına göre.