Mihawk yaşlı wb ile arasındaki farkı tek slash'a ölçmeye çalışan bi karakter. Shanks'ın rakibi bu.
Dünyanın en güçlüsü olarak anılan adamla kendi arasındaki farkı görmeyek istiyor adam. Shanks'ın rakibi diyorsun da, o Wb'den daha bile iyi durumdaki Wb,kendi gemisinde Shanks ve Mihawk'ı övüyor zaten.
Teach bugün yarın shanks'ın rakibi olacak. Rey sanki genç olsa teach'e karşı kazanabilirmiş gibi konuşuyor.
Teach 2 meyveli haliyle mi karşısına çıkacak Shanks'ın ? Şu anki hali adamlarıyla dalıp Law'ı orta zorlukta yenmiş gibi duruyor herifin. Teach'i Kaido'nun da yiyeceği bariz,son gördüğümüz Teach'e göre konuşuyorsak.
hayvani vücut ve meyve olmadan çok iyi seviyelere gelmiş. Luffy ve zoro'nun baştaki hedefiydi bu seviyeyi aşmak. Mangaka hakkını verecektir ancak Kaido level beklemeyin derim. O seviyelerde olan adam teach'i bu kadar yaşatmaz, gorosei'ye şikayet etmez en basitinden.
Kaido Dof'u yendiğini bildiği Luffy+Law'ı kendisine getirmesi için Jack'e emir verdi. Aynı Kaido Dof'u Jack'ten zayıf sanıyor. Karakterler birbirlerinin güçlerini sadece Oda isteyince hissdebiliyor bu seride.
Ayrıca uyarmasında bir sakınca yok ki. Teach dünya tarihinde görülmemiş bir şeyi yapıp 2 meyveyi yemiş bir adam. Belki daha fazlasını bile yiyebilecek.Niye uyarmasın ?
Sakazuki dediğin adam sırf wanodaki samuraylar güçlüdür diye Kizaru'yu yollamadı demi bu Wano'ya ? Wano'daki samurayları gördük.
Üstelik Shanks'ı gören Teach zaten MF'de sizler için hazır değiliz diyor ve r atıyordu. Tiç gibi planlı adam hazır hissetse Shanks'a gider yapmaz mı güncelde mesela ?
Dedeler shanks civarı veya bi tık üstü olursa şaşırmam ben. Shanks'ı aşacak teach ve mihawk'ı aşacak zoro var. Luffy belki birini önceden indirir veya direk im'e yürür. Saboyla dragon ne olacak belli değil.
Ben dedelerden Dragon veya Shanks lvl birisini beklemiyorum. Goroseilerin en güçlü kim çıkarsa Kaido lvl olur gibi geliyor.En zayıfları da ya Satürn ya da Mars olabilir gibi geliyor. Onlar da Kaido edemez zaten. Hepsi Kizaru'dan falan güçlü gibi duruyor ama.
Kid + Killer bana göre amiral etmez. Son bölümlerdeki Kizaru performansı bunun kanıtı. G5 Luffy ile mücadele etti adam.
Kizaru g5'e karşı iyi bir performans sergilemedi ki ? Yediği tek bir saldırıda hareket edemeyecek hale geldi. Yediği saldırıda da blitz yiyip, Afk kaldı. Lütfü zaten aynı gün 2.kez g5 açmıştı üstelik. Ki amiraller de kendi aralarında ayrılıyor. Aramaki nere Kizaru nere mesela. Aramaki edebilir gayet Kid+Killer ikilisi.
Kılıç olayını nasıl saçmaladığını hatırlamıyor musun.
Oda bazen canı istemeyince öldürmüyor. Bunun üzerinden gitmenin çok anlamı yok.
Oda'nın elinin ayarı yok da güzel oluyor diye yazıyorum.Yoksa güç dengesi diye bir şey yok bu seride.