Ünvan konusunda zaten oda sıçıp batırdı. Shanks düpe düz kılıç ustası ama mihawktan güçlü çıkıcak .d
Dayanıklılık üç kısımdan oluşuyor ingilizcede. Birincisi sertlik kısmı burada bm ile zirvedeler. İkincisi aldığın acıya direnebilme. Burada irade daha çok etkili. Kaido kınlardan aldığı yarada bile ah uh sesleri çıkarıyordu ki o hasarlar kaidonun sertliğini zar zor geçiyordur. Oden vurunca nasıl yamulmuştu mesela. Sertliğini yok sayıp geçecek shanksın darbelerine çok fazla dayanabileceğini sanmıyorum. Kılıç kaidonun ct si biraz. Bu alanın en iyisi wb ydi. Kafası yokken devam edebilecek başka char görmedik şimdilik. Shanks ın acıya direnmede kaidodan geride kalacağını sanmıyorum. Shanks daha iyidir hatta. İrade gücüyle çok bağlantılı bu. Üçüncüsü enerji. Bunda kaido baya iyiydi luffy i defalarca dövdü vs… ama shanksın da enerjisinin tükeneceğini çok sanmıyorum.
Sertlik dışında çok önde olduğu bir konu yok. Bu kendinden güçsüz karakterlere karşı büyük avantaj ama saldırı gücü senin sertliğini geçiyorsa avantajı kalmıyor. Derine o kılıç girip çıktıktan sonra aynı acıyı alıyorsun. Shanks ın saldırı gücü de kaidodan çok daha fazla.
Bak itachi beğenmiş yorumunu net patlıcaksınız
Mf de mihawka sağ kol bile etmez diyenlerle aynı kaderi yaşıycan berkaycım