Top Tier'e bir Garp girer denizcilerden yine yerlere yatarsın neyin havası buYıl olmuş 2021 hala top tier kavramı anlaşılmamış bu forumda. Konu tarihi Yonkolar vs Denizciler olsa anlayacağım ama komutan dolu savaşta.
Bu savaşta top tier için tavan evet Garp. Taban ise muhtemelen WB'nin oğlu. Komutanlardan Beckman da olabilir beklendiği gibi çıkarsa. Katakuri vb. kesinlikle top tier değil.Top Tier'e bir Garp girer denizcilerden yine yerlere yatarsın neyin havası bu
Garp, şebekten kalan iki kişi bir araya gelince kimsenin yapacak bir şeyi yok demedi ? Bari o adamı dinleyin yaBu savaşta top tier için tavan evet Garp. Taban ise muhtemelen WB'nin oğlu. Komutanlardan Beckman da olabilir beklendiği gibi çıkarsa. Katakuri vb. kesinlikle top tier değil.
Garp Kizaru gibi geyik adam. Dediğini söylerken Marine marka kurabiyesini gömüyordur haha diye gülerek.Garp, şebekten kalan iki kişi bir araya gelince kimsenin yapacak bir şeyi yok demedi ? Bari o adamı dinleyin ya
Hahahaha tabi canım tabi tabi xDGarp Kizaru gibi geyik adam. Dediğini söylerken Marine marka kurabiyesini gömüyordur haha diye gülerek.
Konuyu okuyup ilerlersen bence biraz daha değişecek düşüncenevet bu argüman yüzünden zaten bir av olmuyor ama bu bir veya iki yonkou ve as adamları için geçerli karşıda 5 yonkou varken denizcilerin bu ankette baskın gelebileceğini gerçekten aklım almıyor yani benim matematiğimde amiraller+koramiraller+yüksek sayı ile denizciler 2 yonkou ve tayfası gücünde burada yüksek sayı bir avantaj nitelik olarak yonkou tayfası daha üstte nitelik olarak üstte olan bu yonkoulardan 5 ini terazinin bir kefesine koyunca baya üzer gibi geliyor denizcileri.
Karakterlerin prime dönemleri deniyor. Dünyanın en güçlü adamı da Whitebeard, ne demek tavan Garp.Bu savaşta top tier için tavan evet Garp. Taban ise muhtemelen WB'nin oğlu. Komutanlardan Beckman da olabilir beklendiği gibi çıkarsa. Katakuri vb. kesinlikle top tier değil.
Ben Amiralci olmama rağmen Garp'ı en güçlü görmezdim ama fikrim değişti. Bu seride Garp ile Luffy'nin arkasında Oda var.Karakterlerin prime dönemleri deniyor. Dünyanın en güçlü adamı da Whitebeard, ne demek tavan Garp.