Kizaruyu ayna dünyasına taşıyalım şovun kralını yapar.Kizaru vs Roger kadar güldürmemişimdir bari
Kizaruyu ayna dünyasına taşıyalım şovun kralını yapar.Kizaru vs Roger kadar güldürmemişimdir bari
Tahmin yürütüyor insanlar. Mesela bu adam Amiral olmuş şu kadar güçlü olabilir şu şu kadar güçlü olabilir vesaire...hic anlamiyorum buradaki karakterlerin onemli bi kısmını cok az gorduk gucunu falan bilmiyoruz neye gore nasıl karsılastırıyorsunuz
Kizaru Roger ile karşılaşsa o gevşek suratı öyle bir dağılır ki çirkinlikten ultra çirkinliğe terfi eder.Kizaruyu ayna dünyasına taşıyalım şovun kralını yapar.
Nedense yakın dövüşlerin hepsini korsanlara vermişsin.Kizaru vs Roger kadar güldürmemişimdir bari
Zaten Oda bizim burada güç vs. tartışmaları okusa ne konuşuyor lan bunlar diyip kıçıyla güler bence.Aslında OP bitince efsane tartışma döner burada ama yine bazı karakterlerin prime halini göremeyiz.
Ryokugyu vs Katakuri, Katakuri WinNedense yakın dövüşlerin hepsini korsanlara vermişsin.
Arkadaş Amiral=Sağkol gördüğü için ona bir şey yazmadım. Daha önce tartıştık zaten. WB vs Garp gibi çekişmeli dövüşlerin hepsini korsanların almasına güldüm.Ryokugyu vs Katakuri, Katakuri Win
Oda Ryokguyu'yu bu kadar saklıyorsa söyleyim Fujitora'dan daha sağlam çıkacak.