Ölüm cerrahı Pazar saat 15:48'de #3,811 Riful dedi ki: Mori 2023'te 10 yıla bitmesini umuyorum dedi Genişletmek için tıkla ... Eğer oda'nın 5 yıllarına dönerse işimiz yaş
Riful dedi ki: Mori 2023'te 10 yıla bitmesini umuyorum dedi Genişletmek için tıkla ... Eğer oda'nın 5 yıllarına dönerse işimiz yaş
Riful Pazar saat 17:02'de #3,812 Ölüm cerrahı dedi ki: Eğer oda'nın 5 yıllarına dönerse işimiz yaş Genişletmek için tıkla ... Söz konusu Miura olsa bitmezdi ama bu adamlar bir ekip olarak bitirmek için başladılar zaten. Bölüm de veriyorlar. Gecikmeler olabilir ama biter.
Ölüm cerrahı dedi ki: Eğer oda'nın 5 yıllarına dönerse işimiz yaş Genişletmek için tıkla ... Söz konusu Miura olsa bitmezdi ama bu adamlar bir ekip olarak bitirmek için başladılar zaten. Bölüm de veriyorlar. Gecikmeler olabilir ama biter.
kennyscapula Pazar saat 17:31'de #3,813 Büyük Korsan Kaidou dedi ki: Kaç bölüm kaldı bitime Genişletmek için tıkla ... Gidişat hakkında tahmin yürütmek o kadar zor ki belli bir sayı veremiyorum hiç. En muhtemeli galiba prologlar dahil sayılırsa 500. chaptera yaklaşmışken o sıralarda bitmiş olacak olması.
Büyük Korsan Kaidou dedi ki: Kaç bölüm kaldı bitime Genişletmek için tıkla ... Gidişat hakkında tahmin yürütmek o kadar zor ki belli bir sayı veremiyorum hiç. En muhtemeli galiba prologlar dahil sayılırsa 500. chaptera yaklaşmışken o sıralarda bitmiş olacak olması.