Öneririm.Seriye başlamayı düşünüyorum. Önerir misiniz?
Öneririm.Seriye başlamayı düşünüyorum. Önerir misiniz?
Animeye bulaşma mangadan yardır. Filmler fena olmamış ama onda bile çok kesilen yerler var.Seriye başlamayı düşünüyorum. Önerir misiniz?
Demek FSJ okumadin.Benim okuduğum en iyi seinen manga.
Hahaha, lütfen.Demek FSJ okumadin.
Cebren ve hile ile indirecekler reisi hacı. Mangaka ne bulduysa Guts plebine pup ekleyip duruyor. Yok kılıç evrim gecirdi yok zırh şöyleydi yok yancı destegi falan filan işte.Ben bunu okuyordum da hatırladığım kadarıyla Gutts imkanı yok Griffth’i yenemez diye düşünüyordum o zamanlar şimdi power up cart curt oldu mu bilmemde o bile sökmez Femto’a.
Bu seriler de sağlam ama FSJ bambaşka. FSJ katlayıp uçak yapar la Berserki. Tian Tanrınin 5 elini üstüste koyup terlikle döver.Hahaha, lütfen.
FSJye gelene kadar:
1-Mushishi
2-Vagabond
3-Monster
4-Punpun
5-Steel Ball Run
6-Blame
7-Pluto
8-Dorohedoro...
Bi de Berserkden iyiymiş, hahahahahah
Yahu seinen bir serinin "üstünlüğünü" tartışırken terlikle döver dedin ya savcım, ne diyeyim ki ben. FSJdeki karakterler biraz daha iki boyutlu olsaydı Ateri oyununa 8-bit karakter diye yuttururduk.Cebren ve hile ile indirecekler reisi hacı. Mangaka ne bulduysa Guts plebine pup ekleyip duruyor. Yok kılıç evrim gecirdi yok zırh şöyleydi yok yancı destegi falan filan işte.
Bu seriler de sağlam ama FSJ bambaşka. FSJ katlayıp uçak yapar la Berserki. Tian Tanrınin 5 elini üstüste koyup terlikle döver.
Lost Children Arc > AllBerserk Golden age arc > FSJ
Pek katılamıcağım hikaye bazında hala Golden age ekmegini yiyor seri.Lost Children Arc > All