Olmasın.Belki başından beri imanlıdır? Belki tüm bunların altında muazzam bir Itachilik yatıyordur? Olamaz mı?
Olmasın.Belki başından beri imanlıdır? Belki tüm bunların altında muazzam bir Itachilik yatıyordur? Olamaz mı?
Bu seri ne kadar mutlu bir sonla bitebilir ki?Miura bir röportajında berserkin mutlu sonu hakettiğini düşündüğünü söylemişti diye hatırlıyorum. Bence mutlu sonla biter.
Casca ve Guts sonsuza dek mutlu yaşadılar.Bu seri ne kadar mutlu bir sonla bitebilir ki?
O kadar çektikten sonra, yemişim mutlu hayatı.Casca ve Guts sonsuza dek mutlu yaşadılar.
Mutlu sonla değilde adalet ve huzur içinde biter.Adamların hayatı kaydı bu saatten sonrası faso fiso adaleeeet!Miura bir röportajında berserkin mutlu sonu hakettiğini düşündüğünü söylemişti diye hatırlıyorum. Bence mutlu sonla biter.
Aynen belkide insanların tamamıyla mutlu olduğu bir dünya yaratmaya çalışıyordur.Belki başından beri imanlıdır? Belki tüm bunların altında muazzam bir Itachilik yatıyordur? Olamaz mı?
Benim okuduğum en iyi seinen manga.Seriye başlamayı düşünüyorum. Önerir misiniz?