+111... aynen katılıyorum, Guts fanlar Gutsun ezikliğini çekemeyip Griffith samaya sarıyorlar maalesef.Griffith sevdiklerini feda ederek geldi buralara. Öyle kolay yoldan yata yata gelmedi adam. Takasta değer verdiğin bir şey vermen gerekiyor biliyorsunuz. Yoldaşlarını piyon olarak görüyor diyenler, bir diğer örnekte Casca ve Gats için godomanları ikna etmesi var. Lütfen iftira atmayalım Griffith samaya.
Aynen, Tanrıyla insanı mukayese etmek mümkün değil tabi ki, Guts da bunun bilincindeymiş.Gats'ın deyişiyle, griffith gibi yavşakları Gats gibi etten kemikten oluşan bir insanla kıyaslamayın.
Casca griffith'i,griffith guts'u,guts casca yı seviyordu Griffith'in haberi vardı guts un casca ya yanık olmasından.Ama dediğim gibi o şekil bir yanaşmada kan dökülürdü bu yüzden gözünün önünde durmasını istedi hep.Guts da gidince lanet olsun böyle aşk diyerek prensese zamansız saldırdı.Az beklese zaten istediği her şeyi elde edecekti.Ama amacına ulaştıran adamından fazlası gitti ondan.Bende katılayım bari.Grifits Koska'ya neden tecavüz etti mesela helede Gutsun önünde.İki açıklaması var.Ya bak işte senin olan herşeyi aldım bitirdim seni ya da Gutsa yapamadıklarını zavallı kıza yapması.Arkadaşın dediği gibi Gutsa gitse o niyetle hadım olarak gelirdi Ama bu dediklerimin ikiside var.Griifit-Guts olayı okadar derin işlenmişki o kadar basit bir çıkarım yapamayız.