Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Berserk - Teşekkürler Kentaro Miura

''It's a dude, a dude tree'' :oleyo:
Gerçekten kötü bir çeviri. Biraz daha beklerim diyorsanız, birkaç güne Evil_Genius'ın çevirisi çıkar.

kör topal

Şu deli kızı atsınlar bi yerde ölsün gitsin bu ne. Peri kralını bulunca aklını başına getirsin yoksa cidden yük bide şu aklı geldikten sonra ne yapıcağı mevzu var eğer gelirse. Tutar şimdi şahinin tarafında olur yada Gatssa engel olmaya kalkışır valla atsınlar bi köşeye gebersin gitsin.

Bu Guts Tanrı'nın savaşcısı falan gibi saçma bir şeye dönüşmüyor dimi çok işkillendim.
etiyle kemiğiyle sapına kadar insan olan Gatts'a hakarettir bu yorumun :/ En uçuk şeysi lanetli bir zırhı var ama o da ekstra bir güç falan vermiyor sadece sinirlerini uyuşturup-acı hissetmeme falan-tam gücünü kullanabilmeni sağlıyor bir de bedenini bir arada tutuyor ki bütün kanını boşaltana kadar savaşabilmeni sağlıyor. kırılan kemiklerini falan zorla düzeltiyor mesela -normalde insanın içini kıydıracak bu sahne serinin diğer öğelerine nazaran hiçbir şey-
@RownikaL beni bu seriye bulaştırdığın için seni hem lanetliyorum hem de tebrik ediyorum. Ne lanet ama güzel bir seri bu yahu

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık