Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Berserk - Teşekkürler Kentaro Miura

Roronoa Zoro

Puck çok tatlı lan yeni trailerda :))))

Roronoa Zoro

Ulan bu ne bazı yerler 3D bazı yerler sanat eseri olmuş gözüm kör oldu :D
3d/2d karışık olacakmış... Ne yazık ki CGI eziyetini çekeceğiz :( Fakat şöyle de güzel bir bilgi paylaşmışlar, yüz çizimleri falan 2d genelde. Zaten berserk'in el çizimi animesini çok yüksek bütçe olmadan yapmak imkansız. Hele ki Miura'nın gelecek arclardaki çizimlerinin kalitesini düşünürsen. Benim beklediğimden çok iyi geldi.

3d/2d karışık olacakmış... Ne yazık ki CGI eziyetini çekeceğiz :( Fakat şöyle de güzel bir bilgi paylaşmışlar, yüz çizimleri falan 2d genelde. Zaten berserk'in el çizimi animesini çok yüksek bütçe olmadan yapmak imkansız. Hele ki Miura'nın gelecek arclardaki çizimlerinin kalitesini düşünürsen. Benim beklediğimden çok iyi geldi.
Çizimler 10 numara ama 3D birleştirince kabak gibi ortada kalmış hiç hoşuma gitmedi Allahdan hepsi 3D değil :D

Roronoa Zoro

Çizimler 10 numara ama 3D birleştirince kabak gibi ortada kalmış hiç hoşuma gitmedi Allahdan hepsi 3D değil :D
Animenin 2. sezonunu 19 sene sonra çıkarırsan bu olur. :D Okuyucularının yüksek çoğunluğunun 35-45 yaş arası olduğunu düşünürsen bütçesi düşük :(

Ekibin toplanmasıyla birlikte 190'dan itibaren olan bölümleri çok sevdim. Evren ne kadar karanlık olursa olsun Puck ve "İso"nun diyalogları her zaman güldürmeyi başarıyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık