Seni daha çok güzel olaylar bekliyorzamanında bu diye başka seri okumuşum.abi midem kalktı adam oturmuş o sahneyi çizmiş bir gününü harcamış ya.
Seni daha çok güzel olaylar bekliyorzamanında bu diye başka seri okumuşum.abi midem kalktı adam oturmuş o sahneyi çizmiş bir gününü harcamış ya.
bünyen hassas ise okuma,kaldıramayacağın sahneler vardır.abi bu ne daha 00j de cocuk seyı gordum tovbe ama hıkaye guzel ılerlıyor.
yok kral bı gordum babam da geçiyordu arkamdan o yuzden sıtem ettim.bünyen hassas ise okuma,kaldıramayacağın sahneler vardır.
Babam odaya girince Berserk:yok kral bı gordum babam da geçiyordu arkamdan o yuzden sıtem ettim.
Keçi kral geldi aklımaDaha neler neler göreceksin, durmak yok yola devam.
Griffith,Farnese(at olayı) keçi vs. daha göreceği çok şey var.Keçi kral geldi aklıma
Yahu adam gitti zaten hızlandırsa ya yenisi :/Dergi'nin yeni çıkan son sayısında Berserk duyurusu yok. Yani 24 Mart'ta çıkacak olan sayıda da Berserk olmayacak. Bu durumda eğer 24 Mart'ta Berserk duyurusu yapılırsa en erken derginin 14 Nisan'daki sayısında yeni bölüm gelir. Netice olarak en az 1 ay daha yeni bölüm gelmeyecek.
Ölmeden önceki yaptığı son ölümlerden .
Bölüm olacak .Düzeltmeye izin vermedi sunucu hatası Telefondan girince öyle oldu