Abiiii çok gaza geldim sonunda be.
Aslında güzel çizimi ama dediğim gibi siyah ton az olunca farklı geldi gözümeZodd tatlı gözüküyor başını okşamalık. En çok o gözüme battı benim de.
Scheirke ve Griffth çizimleri baya ben başka bir elden çıktım diyor, özellikle scheirke. Yoksa çizimleri eleştirmiyorum, eleştirmem de şu mangayı cin ali şeklinde piyasaya sürseler de bayram ederdim, konuyu çizime de getirmek istemem. Bir şekilde devamının gelmesi bile muazzam bir şey.Miura'nın öldüğü bilinmese bu çizimleri herkes ayakta alkışlar, çoğu kişi de onun çizmediğini anlamazdı. Hiç birbirimizi kandırmayalım, mis gibi yapmışlar.
Pek çok insan atlar ama bana göre Miura'nın insan çizimlerindeki nirvanası Schierke'dir.
Ben bilerek bu şekilde yapıldığını düşünüyorum. Bu adamlar isteseler Miura'nın çizdiğinin aynısı çizerler, ama o zaman eser özgün olmaz.Scheirke ve Griffth çizimleri baya ben başka bir elden çıktım diyor, özellikle scheirke. Yoksa çizimleri eleştirmiyorum, eleştirmem de şu mangayı cin ali şeklinde piyasaya sürseler de bayram ederdim, konuyu çizime de getirmek istemem. Bir şekilde devamının gelmesi bile muazzam bir şey.